Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Jenkinson vill stanna i West Ham

Silly-season
mån 20 apr 2015 kl 15:23

Carl Jenkinson hoppas få stanna i West Ham när hans lånedeal går ut i sommar. Hammers vill enligt brittisk media köpa loss högerbacken.
Nu säger Jenkinson:
- West Ham har varit perfekt för mig och jag har älskat varenda minut. Jag överväger absolut att stanna, men bollen ligger hos Arsenal.

Frågan är hur Wenger och Arsenal resonerar med både Debuchy, Bellerin och Chambers i truppen?

Källa: Daily Star

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Woody

Tycker nog tyvärr att Jenkinson i jämförelse med det vi har är en springare. Således med rätt summa stålar är det läge att sälja honom. Rock on !

Bild för Thomas Molin

No Jenko! No! Du är våran!

"And it's Tony Adams put through by Steve Bould. WOULD YOU BELIEVE IT?! That sums it all up!"

Bild för Andreas Näsström

Låter det inte lite som en flört med Arsenal snarare än med West Ham. Eller är jag för färgad nu? 

Bild för Jimmie Tilander

Debuchy, Bellerin är ett måste för truppen men Chambers känner jag inte alls för!Att  Jenkinson vill stanna i West Ham kan jag förstå! För jag ser ingen mer framtid i Arsenal tröjan för honom med tanke på den truppen vi har i dag trots alla goa minnen med  Jenkinson(och det tror jag han känner med) ! Och det lyfter jag hatten för Jenkinson !! Tycker att han skall få stanna i West Ham det är han värd pga allt han har gjort för Arsenal!!!

Bild för Byarum

Verkar logiskt. Han vill spela och i Arsenal blir han ju i princip ett tredjehandsval. Bara att önska honom lycka till och tacka för det han gjort. Han är och förblir en Arsenalkille, men är inte tillräckligt bra som spelare.

Bosse

Bild för Jimmy Roslund

Vet inte om Jenkinson är så mycket sämre än Bellerin? Debuchy verkar dessutom väldigt skadebenägen och är väl inte så ung heller så tycker Jenka ska komma tillbaka och slåss om en plats. Bättre än Chambers är han ju i dagsläget.

Bild för Sral

Tyvärr är Jenkinson det sämre alternativet av det vi har, IMHO. Jag tycker om hans engagemang för klubben, men "allt han har gjort för Arsenal"? Han har väl gjort ett mål, och då blev han väldigt glad. Det var fint att se. Han är bra framåt med fina inlägg, men han har gjort många tveksamma saker hemåt. Och visst, en åsikt här, men Bellerin är mycket bättre än Jenko. Jag gillar Jenko, men nu känns det som att många ser honom med rosenskimmer bara för att han inte spelar i klubben just nu samt att han är en Gooner.