Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Arsenals intresse för Schneiderlin svalnar

Silly-season
tis 21 apr 2015 kl 10:38

Enligt engelsk media ska Arsenals intresse för Southamptons defensive mittfältare Morgan Schneiderlin ha svalnat i takt med Francis Coquelins prestationer i den rödvita tröjan.
Det skriver Mirror idag.
The Gunners har varit kraftigt ihopkopplat med den franske landslagsmittfältaren Schneiderlin tidigare.
Men nu ska man istället fundera på att förstärka på andra positioner enligt tidningen.

Källa: Mirror

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Davidsson och Mannen

Men härligt. För då tänker man att Le Coq inte bara kan konservera den visade formen för evigt, utan även spela mellan 55 och 65 per säsong. Well, den kommer nog att gå bra!

Bild för Sral

Eller att detta bara är ett rykte, eller att man har en annan DM som kan komplettera Coquelin i åtanke.

Bild för Byarum

Det får inte vara sant... Såg matchen live i lördags och bestämde mig för att hålla extra koll på Le Coq. Han blandar och ger. Väldigt nyttig i det rent defensiva arbetet, men det brister mycket i det speluppbyggande. Det finns ju de här som varit inne på det förut och jag tycker det stämmer. Nu ska det byggas för mycket på vad jag såg på en match, men jag såg samma tendens som andra varit inne på.

Le Coq kan säkert bli något riktigt bra över tid, men inte är han det enda valet inför framtiden. Vi skulle verkligen behöva en rikitgt bra DM som tillsammans med le Coq kan bli ett hållbart alternativ. Sen om denne ska heta Schneiderlin eller inte, men det ska vara en spelare i absolut toppklass om vi på riktigt ska kunna hota Chelski över tid.

 

Bosse

Bild för Jonas Eriksson

Jag bestämde åxå mig för att följa Le Coq i lördags. Kan hålla med om att han inbland "slarvar bort" nått uppspel. Men det får man leva lite med tycker jag. Skulle vara intressant och se hur mycket bra passar resten av laget skulle slå om dom la ner lika mycket jobb som han. Jag tycker att det är kul att se han göra en brytning och sen lyfta blicken för att iallafall försöka slå en pass framåt i banan. Men kanske att han skulle göra lite bättre värderingar. Men att han är rätt man för att leda arsenal på just denna plats tycker då jag är självklart. Men vi behöver naturligtvis en backup. Men han behöver inte nödvändigtvis vara bättre än Le Coq. 

 

Bild för Sral

Kanske vill Southampton helt enkelt ha lite väl mycket för Schneiderlin, och att det finns andra alternativ? Det blev ju bra med Gabriel som en till mittback, t ex. Vi ska inte ropa hej riktigt än, säsongen är ju inte ens slut! :)

Bild för B-G

Vi kanske går in för Khedira en sista vända. Med Coq som försteval då mot dom mer anfallande lagen. Hoppas inte dock, Khediras tid är förbi.

Twitter @grvdga

Bild för Davidsson och Mannen

Khedira sägs vara klar för Schalke 04.

Bild för Sral

Eller så är det någon helt annan. Hur många hade väntat sig Gabriel?

Bild för Brattis

Varför inte terriern Vidal från Juve, och låta Coq vara förstaval och sköta balansen.

"Once a Gooner Allways a Gooner"