Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Busquets på Wengers lista?

Silly-season
tis 28 jul 2015 kl 20:24

Lord Harris hävdade häromdagen att Wenger har gett styrelsen en lista på namn som han är intresserad av. På den listan ska enligt Sport Barcelonas defensiva mittfältare Sergio Busquets finnas.

Uppgifterna kommer trots att Francis Coquelin fick sitt genombrott under våren och att Mikel Arteta och Mathieu Flamini också finns i Arsenals trupp. Busquets som har vunnit Champions League tre gånger med Barcelona ska enligt den spanska tidningen ändå ha väckt Arsenalmanagerns intresse.

Busquets avtal med Barcelona gäller fram till 2019.

Källa: Sport

/Axel Asplund

Kommentarer

Bild för Andreas Hagvind

Föga troligt... Men han skulle vara mer än välkommen!

Bild för ChristerLagerqvist

NEJ!!! Han är världens mest över reklamerad spelare. Han står bara still och är en bollplank för Xavi, Iniesta och Messi slår aldrig en svår avgörande passning själv. Är det någon som rör honom så slänger han sig och filmar. I år kommer han få det svårt när de måste byta lite spelare på det mittfältet.

FACup final 1979 Arsenal-Manchester U 3-2

Bild för B-G

Ja det vore en bomb att lyckas sno åt sig honom. 
Enligt många DEN bästa DM i världen va?
Jag kollar dock för lite på Spanska för att veta nåt mer om honom. 

Twitter @grvdga

Bild för Jimmy Nylén

Vissa anser att han är en av världens bästa DM medans andra kallar honom extremt överskattad och bara filmar.. Ibland undrar man hur många som ens kan fotboll....

Han är i mina ögon en otroligt bra DM med äcklig personlighet på planen. Sådär svinig och ful så man kan bara hata killen!

MEN ! Har man honom i sitt lag så får man in en DM i världsklass och en spelare som andra hatar att möta pga sin personlighet/spelstil. Bara det är att leda psykologiskt innan ens matchen börjat.

Jag skulle välkomna hans fotbollkunnande med öppna armar, han kan vara spelaren som knäcker topplagen i de tuffa matcherna. Men lika gärna vara det svinet som gör något fult som gör att vi spelar med en man mindre..

Jag säger...... Ja tack till honom ! 

I år smäller det !

Bild för B-G

Well put Österman.

Twitter @grvdga

Bild för Sral

Håller också med dig, Österman, i allt du skriver där...fast är Busquets en spelare som får många röda kort? 

Bild för Jonas Eriksson

Ja jag tvekar då inte på hans kvaliter. Men tror han är något överskattad. Han spelar i ett lag som är ganska överlägset.  Finns tre lag. Och dom har ett bollinnehav på 70-80% varje match. Tror personligen att han inte är nått att ha för oss. men det är ju även så att jag inte gillar hans stil och mycket osportsliga uppträdande.