Medlemmar: 8778 st.
Visa menyn

Twitter rulings, Norwich away

Martin Palmér
tis 1 dec 2015 kl 21:53

Inga kommentarer denna gång då jag inte såg matchen tyvärr.

Konceptet ser ut som så att istället för en enväldig bloggare sätts nu betygen av en panel. Panelen har jag satt ihop av diverse personer jag interagerar med på twitter. Jag har försökt välja ut dem så blandat som möjligt, både sådana jag ofta håller med men också sådana jag kan ha långa diskussioner med där vi tycker olika. Jag har försökt blanda åldrar och nationaliteter. Fans som går på matcher, fans som sitter i soffan osv. Tyvärr blev det bara en tjej men fler fick frågan. Tråkigt nog är fotbollen inte ett klimat där de flesta tjejer känner sig bekväma med att delta i sådant här där deras åsikter presenteras, inte ens med anonymitet som möjlighet. Mycket trist.

Panelen består då av följande personer:

Michael Jeffares (@mj_afc) från norra England. Daniel Cowan (@thedanielcowan) känd från the Goonersphere podcast. Manas (@wojceched) från Indien. Anita Roza (@arsenalofka) från Kroatien, känd för sina wallpapers på Daily Canon. Martijn Stolze (@hahostolze) från Nederländerna. Younis Sultan (@LeCarreMagie) från London. Lawrence (@Lozia) som reser över hela England för att gå på de flesta matcher. Michael Keshani (@MichaelKeshani) bland annat kolumnist på arseblog. Och slutligen har även jag. Någon mer kan tillkomma de närmaste matcherna.

Betygsskalan är från 1-10. Alla sätter betyg individuellt och snittet presenteras nedan. Efter sista matchen varje månad koras månadens kanon.

Petr Cech 7,25, min 6 max 8

Hector Bellerin 5, min 4 max 6

Per Mertesacker 5,88, min 5,5 max 6

Gabriel 4,75, min 4 max 5

Nacho Monreal 6,38, min 6 max 7

Mathieu Flamini 5,75, min 5 max 6

Santi Cazorla 5, min 4 max 6

Alexis 6,63, min 6 max 7

Mesut Özil 7,25, min 7 max 7,5

Joel Campbell 4,75, min 4 max 5

Olivier Giroud 5, min 5 max 5

Aaron Ramsey 5,38, min 5 max 6

Alex Oxlade-Chamberlain 5,13, min 4 max 6

Slut på månaden och således dags för monthly awards. Baserat på snittbetygen utser jag månadens spelare, månadens bottennapp, månadens tre bästa individuella prestationer och månadens match. Dessutom presenterar jag månadens totala snitt för laget. För att kunna bli månadens spelare måste man ha spelat minst tre eller 50% av matcherna, vid lika är det den med flest matcher som vinner.

Månadens spelare: Överlägsen seger för Özil med 7,24, tredje på fyra månder. Närmast bakom Cech på 6,42 och Monreal på 6,40.

Månadens bottennapp: Går denna månad till Santi Cazorla för sina insatser mot WBA och Bayern, 3,00. Santi hade ytterligare en match under 4, Spurs med 3,43, en riktig bottenmånad för honom.

Månadens tre bästa individuella prestationer: 1. Mesut Özil mot Zagreb, 8,75 och Alexis mot Zagreb, 8,75 3. Nacho Monreal mot Zagreb, 7,70.

Månadens match: Zagreb hemma med 7,23.