Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Southampton vill låna Oxen

Silly-season
mån 1 feb 2016 kl 15:19

Arsenal möter Southampton i ligan imorgon - nu verkar det som att Sanits vill göra business med The Gunners före matchen också.
The Sun skriver att sydkustlaget vill låna Alex Oxlade-Chamberlain.
Och man ska även garantera honom speltid.

/Jocke Lander

Kommentarer

Bild för Fredde

Kan vara en smart affär. Just nu överarbetar han allt och följden blir att han värderar allt fel. Om han får spela lite regelbundet så kan det bli bra, för nu är han bakom Campbell, Walcott och Alexis. Dessutom har vi Welbeck på väg tillbaka. Win win, om han börjar prestera så bra som han kan så kan han spela in poäng mot vilket motstånd som helst i ligan.

Synd att det är The Sun som hittat på det här.

You win some, you draw some

Bild för Jimmy Roslund

Vi fick bara låna ut en spelare till en PL klubb va eller har jag drömt det?

Bild för Henrik Skog

Vi ska inte låna ut någon spelare i detta läget. I sådana fall ska vi ha möjlighet att återkalla dessa. Vi måste tänka kortsiktigt nu och sikta på ligatiteln och då ska alla spelare vara tillgängliga för spel hos oss både för konkurrens inom truppen och som back-up vid ev skador. Även om det långsiktigt vore bra för Ox att få spela matcher varje vecka.

Always play for the name on the front of your shirt and people will remember name on the back

Bild för Fredde

Med klausul som säger att vi kan kalla hem honom vid ett besvärligt skadeläge vore det på sin plats. Kortsiktigt kan det vara väldigt bra eftersom han har all potential i världen att göra avgörande insatser mot vilket lag som helst. Att han kan vara avgörande mot t.ex Leicester eller Man City när Southampton möter dom är inte för mig helt otroligt.

You win some, you draw some

Bild för Elias

Ja låna ut honom, han behöver får speltid, alldeles för ojämn, han är ändå varit i laget sedan 2011, han har sådan stor potential men det lossnar inte för honom, se till att det bara står i hans kontrakt att vi kan ta tillbaka honom om det krisar. han kommer inte få mycket speltid om alla i laget är friska