Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Vill Gazidis säga upp sig?

Silly-season
tis 9 maj 2017 kl 17:32

Det är inte fortsatt frid och fröjd på Emirates. Nu ska Gazidis ha sagt upp sig - men Arsenals styrelse vägrade acceptera det. Så säger iallafall ryktet som agenten Vicent Rodríguez nu twittrat om.

Agenten har tidigare varit hos den portugisiska firman Gestifute som representerat bland annat Angel Di Maria. Rodríguez kommer med uppgifter som spär på ryktet om en konflikt mellan Wenger tillsammans med styrelsen på ena sidan och Gazidis på den andra.
Under presskonferensen idag lyfte Wenger upp sina tankar om en eventuell sportchef, något han motsatte sig helt - men som Gazidis velat driva igenom. Kan detta vara en orsak till att han nu försökt säga upp sig?

Arsenal har heller inte kommit med besked om Wengers framtid, som han själv medgav skulle komma i mars/april. Helt överens är man inte om hur det ska se ut i Arsenal i framtiden.
Klubben behöver renoveras - men tillåter Wenger det?

Här är fler som fiskat upp storyn:

Tribal Football

Arsenal News Review

/Jules Attar

Kommentarer

Bild för Fredde

Varför har vi ens en styrelse? Varför har vi Gazidis? Förmodligen så han tänker själv också. Hur kan huvudtränaren för a-laget kunna ha makt för att neka en tillsättning av en sportchef (hans chef!), förnyandet av tränarstaben och en utvärdering av hela verksamheten? Våran styrelse är idioter.

You win some, you draw some