Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Sanchez villig att gå ned i lön för Manchester City

Silly-season
tis 25 jul 2017 kl 08:34

Det verkar inte som om vi kommer att slippa alla rykten till Alexis Sanchéz än på ett bra tag. Idag rapporterar Independent att Chilenaren är villig att acceptera ett erbjudande under de 300 000 pund/veckan som Arsenal erbjuder för att lösa sin situation under sommaren. Bayern, PSG och Juventus har alla rapporterats intresserade av hans signatur, men han själv sägs föredra Manchester City och Pep Guardiola. Spelaren anser att tiden börjar rinna ut ifall han vill vinna fler titlar under sin karriär och ser flytten till Manchester City som sin bästa chans.

/Malin Hägg

Kommentarer

Bild för Jens Ebbers

NU får vi hoppas att Arsenal står på sig och vägrar sälja till Man City. Men får Sanchez förhandla med lag utan Arsenals tillåtelse redan nu? 

Bild för Lars Lundstedt

Nej, det får han inte. Det är när man har mindre än sex månader kvar på ett kontrakt som man är fri att prata med vem man vill.

Sekreterare Arsenal Sweden

Bild för Jens Ebbers

Så då kan man konstatera att inga förhandlingar sker just nu om Arsenal står fast vid Wengers ståndpunkt att inte sälja. Alltså mycket skriverier om ingenting egentligen. 

Bild för Fredde

Ja fast vad ska han säga? "Ja, vi tänkte sälja våran bästa spelare" och därmed så har han prisdumpat ordentligt. Men framåt slutet av augusti så bör vi kanske ha PSG:s nr redo ifall han inte har förlängt.

You win some, you draw some

Bild för Jimmy Roslund

Rätt uppenbart att stora spelare vill vinna stora titlar. Men vafan City?? Och varför Pep? Vad var de för fjanteri om att klappa klubbmärket i slutet av säsongen om man ska be om att få gå till city? Ne sälj han till PSG nu å ta in två nya starka namn.

Bild för Byarum

Det kan reta mig som fan, när de ena stunden bedyrar sin kärlek till klubbmärket och stunden efter vill sälja sig till djävulen, dvs Shitty...

De enda som borde få bedyra sin kärlek till klubben är vi fans som alltid står fast vid den, hur jävla illa det än kan vara.

Bosse

Bild för Jens Ebbers

Ja, det stämmer. De flesta köpespelarna känner inte samma sorts kärlek till klubben. Lönekuvertet är det som spelar störst roll, sedan UCL-spel. Men är lönen svinigt hög så spelar inte UCL-spel någon roll heller. Många av dagens spelare är legoknektar om går till den klubb som betalar mest. Buffon är väl ett av undantagen från regeln.