Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Martin Palmér

The last days of spring

Martin Palmér – lör 31 maj 2014 kl 11:12

Idag är sista dagen i maj, vilket betyder att sommaren och transferfönstret står för dörren. Spelare ska säljas, andra köpas. Brister i trupper ska fixas och överflöd avveklas. Med andra ord är det läge att göra en stor inventering av vad som finns i klubben, vilka behov vi har, vad vi har för möjligheter och vilka restriktioner vi måste följa.

Läs mer

Det uteblivna antiklimaxet

Martin Palmér – tor 29 maj 2014 kl 09:07

FA cupvinsten i lördags satte på riktigt punkt för säsongen 2013-14. En förlust hade annars varit ganska symptomatiskt för säsongen, men nu ska jag inte gå händelserna i förväg. Det är dags för en sammanfattning och utvärdering av årets säsong.

:::

Läs mer

Säsongens...

Martin Palmér – tis 20 maj 2014 kl 18:56

...spelare: Aaron Ramsey

...unga spelare: Serge Gnabry

...mål: Jack Wilshere mot Norwich

...nästan mål: Olivier Giroud mot Everton

...kanon: Tomas Rosicky mot Tottenham

...snurrfint: Aaron Ramsey mot Norwich

…överskattade: Tomas Rosicky, hyllas konstant men producerar inte mycket

…underskattade: Yaya Sanogo, inblandad i alla chanser efter han kom in i finalen

...klippa: Laurent Koscielny

...räddning: Kieran Gibbs

Läs mer

Säsongsbetyg

Martin Palmér – lör 10 maj 2014 kl 10:31

Imorgon är det dags för sista ligaomgången, matchen som sådan är dock helt betydelselös och det intressantaste blir hur många spelare som vila och om Wilshere gör comeback. Så, med det i åtanke påbörjar jag istället den aviserade utvärderingen och avslutningen av säsongen med betyg på samtliga spelare, nästan. Jag har valt att inte betygsätta de som knappt spelat, undantag gör jag dock för Källström och Bendtner eftersom de inte kan anses som annat än seniorspelare. Betygsskalan är från 1-10 där 10 är bäst.

Läs mer

Den samlade bilden kring Sagna

Martin Palmér – tis 6 maj 2014 kl 11:27

Vad händer egentligen med Sagna just nu. Hela våren har vi hört rykten om att han ska till den ena klubben efter den andra varvat med att han eventuellt ändrat sig. Idag kom det ut rykten om att Sagna vill stanna i Premier League men att han inte är nöjd med det erbjudande Arsenal givit honom och att han därför väljer mellan Chelsea och City. Vad kan vi egentligen lita på?

Läs mer

Jag behöver DIN åsikt!

Martin Palmér – mån 5 maj 2014 kl 11:54

Helgen såg oss säkra fjärdeplatsen och därmed fortsatt spel i Champions League för 17:e året i följd, bara det är värt den utmärkelse av något slag. Matchen mot West Brom var ganska avslagen och det syntes att den inte betydde speciellt mycket för laget. Men en seger är en seger är en seger. Dessutom fick den så bespottade Giroud stänka in ytterliggare ett mål, hans 16:e i ligan och 22:a totalt. En skörd som inte alls är illa för en spelare av hans kvalitet som dessutom matchats stenhårt. Han är inte en världsklassanfallre, men han är en bra anfallare.

Läs mer