Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Martin Palmér

Den djupa, svåra problematiken

Martin Palmér – mån 20 okt 2014 kl 21:23

Problemet mot Hull var inte brist på kvalitet på nån position, det var inte brist på bredd. Inte heller var det något fel på taktiken. Hull skapade knappt en legitim målchans på hela matchen och hade egentligen stora problem att försvara sig. Spelare manövreras ut, luckor skapas men den sista bollen håller för låg kvalitet. Vi spelar ut dem de första 20 minuterna, när vi har medvind, och vi spelar ut dem efter kvitteringen, när vi har medvind. Där emellan är kvaliteten på genomförandet på tok för lågt.

Läs mer

Here we go again

Martin Palmér – fre 17 okt 2014 kl 09:10

Efter ännu ett långt och trist landslagsuppehåll är det äntligen dags för Arsenal igen. Vi står inför en repris på den så trevliga FA cupfinalen från i våras när Hull kommer till norra London. Jag tror vi alla har längtat en hel del så det är lite trist att matchen är svår att se.

Läs mer

Att leka med de stora kanonerna

Martin Palmér – mån 6 okt 2014 kl 17:15

Det har varit mycket negativa känslor kring gårdagens match mot Chelsea. Samma gamla visa heter det, men var det verkligen det? Vi hade mycket av spelet och de gjorde målen, på det sättet var det precis som vi vant oss vid de senaste åren. Men jag tycker det är att göra det för enkelt för sig. I den här tylen av matcher har vi ofta haft mycket boll men sett väldigt sårbara ut, som att vi inte är på samma nivå och att de bara låter oss hållas.

Läs mer