Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Diaby väljer Marseille

Silly-season – tis 28 jul 2015 kl 22:28

Abou Diaby, som inte fick nytt kontrakt med Arsenal och lämnade klubben efter nästa tio år tidigare i somras, har nu gjort sitt val. Enligt Olympic Marseilles hemsida har fransmannen och klubben kommit överens om att den franska sydkustklubben blir 29-åringens nästa steg i karriären.

Diaby nobbar därmed West Bromwich som också har varit aktuell som ny klubbadress.

Källa: OM.net

/Axel Asplund

Läs mer

Busquets på Wengers lista?

Silly-season – tis 28 jul 2015 kl 20:24

Lord Harris hävdade häromdagen att Wenger har gett styrelsen en lista på namn som han är intresserad av. På den listan ska enligt Sport Barcelonas defensiva mittfältare Sergio Busquets finnas.

Uppgifterna kommer trots att Francis Coquelin fick sitt genombrott under våren och att Mikel Arteta och Mathieu Flamini också finns i Arsenals trupp. Busquets som har vunnit Champions League tre gånger med Barcelona ska enligt den spanska tidningen ändå ha väckt Arsenalmanagerns intresse.

Busquets avtal med Barcelona gäller fram till 2019.

Läs mer

Besiktas intresserat av Welbeck

Silly-season – fre 24 jul 2015 kl 15:39

Den turkiska tidningen Aksam uppger enligt Metro att Besiktas är beredd att lägga ett bud på Arsenals anfallare Danny Welbeck. Då Arsenal ryktas vara ute efter Real Madrids Kerim Benzema kan klubben komma att göra sig av med Welbeck. 

Besiktas uppges vara redo att betala motsvarande mellan 90 och 130 miljoner kronor för Arsenalanfallaren.

Källa: Metro

/Axel Asplund

 

Läs mer

Romalån allt närmare för Szczesny

Silly-season – tor 23 jul 2015 kl 11:31

Wojcheich Szczesny ser ut att lämna Arsenal. Flera medier uppger att Roma och Arsenal har kommit överens om ett låneavtal över den kommande säsongen för den polske målvakten. Roma ska betala en miljon euro för avtalet och det ska även finnas en klausul som ger den italenska klubben rätt att köpa Szczesny för fem miljoner euro om ett år. 

Szczesny gjorde debut i Arsenal 2009 och har spelat 181 matcher för klubben. Han kom till London som femtonåring 2006 och delade priset för flesta hållna nollor, Golden Glove, med Petr Cech 2013-14.

Läs mer

Samper ryktas till Arsenal

Silly-season – ons 22 jul 2015 kl 16:06

Barcelonas defensiva mittfältare Sergio Samper kan vara på väg till Arsenal. Enligt El Mundo är Arsene Wenger intresserad av att värva 20-åringen, och tidninger lägger också till att det i så fall är sjätte gången som "Wenger" plundrar Barcas ungdomsakademi La Masie på talangfulla spelare.

Samper skulle i så fall värvas in som ersättare till Mathieu Flamini, som har placerats i Galatasaray den senaste veckan. Pris? Motsvarande cirka 110 miljoner kronor.

Källa: Arseblog News

Läs mer

Ghoulam ersätter Monreal?

Silly-season – tis 21 jul 2015 kl 12:16

Ryktena om Nacho Monreals eventuella övergång till Athletic Bilbao tystnar inte. Blir Napolis Faouzi Ghoulam hans ersättare?

Arsenal kan ha hittat Monreals ersättare i Faouzi Ghoulam. Den unge Algeriske ytterbacken har intresse från flera håll. Däribland Arsenal och Arsene Wenger. Ghoulam stod för många stabila insatser i Napoli förra säsongen och skulle kunna bidra starkt på Emirates.

Läs mer

Szczesny till Ajax?

Silly-season – mån 20 jul 2015 kl 12:20

Förre Arsenalspelaren Marc Overmars, numera Director of Football i Ajax har enligt Daily Mail gjort en förfrågan hos Arsenal rörande Wojchiech Szczesny tillgänglighet. Ajax, som för några veckor sedan lånade Arsenals anfallare Yaya Sanogo, kan tvingas släppa sin målvakt Jasper Cillessen till Manchester United om United i sin tur säljer David De Gea till Real Madrid. 

Szczesny väntas få stå tillbaka i hackordningen bland Arsenals målvakter efter värvningen av Petr Cech och han förlorade dessutom sin startplats till David Ospina under förra säsongen.

Läs mer

Galatasaray intresserat av Flamini

Silly-season – mån 20 jul 2015 kl 12:05

Det kan bli en reunion för Mathieu Flamini med förre lagkamraten Lukas Podolski. Galatasaray, som tidigare i somras gjorde klart med tysken, är nu beredd att lägga ett bud på Flmini. Fransmannen fick begränsat med speltid under förra säsongen och har bara ett år kvar på kontraktet. Arsenal sägs vara intresserat av att få in bud på 31-åringen.

Källa: The Mirror

/Axel Asplund

Läs mer

Monreal vill stanna i Arsenal

Silly-season – sön 19 jul 2015 kl 11:25

I veckan kom rapporter om att Arsenals spanske vänsterback Nacho Monreal var på väg till La Liga-klubben Athletic Bilbao. Monreal själv verkar dock inte särskilt sugen på att flytta på sig efter en säsong där han tog över startplatsen i backlinjen från Kieran Gibbs.

-Jag är väldigt lycklig i Arsenal. Självklart gillade jag att få spela så pass mycket förra säsongen och det är mitt mål ännu en gång. Det är allt jag har att säga just nu, säger spanjoren till Goal.

/Axel Asplund

Läs mer

Sanogo lånas ut på nytt?

Silly-season – ons 15 jul 2015 kl 09:24

Flera medier har under de senaste dagarna rapporterat om att Yaya Sanogo ska vara på väg att lånas ut på nytt, denna gång till Ajax. Ajax, med Dennis Bergkamp och Marc Overmars i ledarstaben, väntas presentera överenskommelsen imorgon eller på fredag.

Läs mer

Sidor