Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Sillyseason-bloggen

Här samlar vi alla blogginlägg om Silly season

Morata vill till Real - men lockas av PL

Silly-season – tis 31 maj 2016 kl 11:01

Arsenal har länkats ihop med Alvaro Morata och det har snackats om att Gunners lagt bud på den spanske anfallaren som lirar i Juventus.
Nu pratar han själv om vad som kan komma att hända i sommar.
Hans förra klubb Real Madrid har första tjing att köpa tillbaka honom - och det är också den 23-anfallarens mål att få spela i den spanska huvudstaden.
- Det är klart att spela för Madrid är det jag vill mest. Jag vill vinna titlar med Madrid, säger han till AS.

Läs mer

Rodriguez allt närmare Arsenal

Silly-season – tis 31 maj 2016 kl 01:23

Det har varit en hel del snack senaste dygnet om Wolfsburgs vänsterback Ricardo Rodriguez - och en potentiell flytt till Arsenal. Nyförvärvet Granit Xhakas schweiziske landslagskompis har en utköpsklausul på 25 miljoner Euro som gäller till den sista juni.
Och Wolfsburgs sportchef Klaus Allofs säger till Kicker att klubben inte längre kan påverka situationen runt Ricardo Rodriguez.

Läs mer

Southampton vill låna Chambers

Silly-season – tis 31 maj 2016 kl 01:01

Calum Chambers kom till Arsenal från Southampton för två år sedan. Nu kan den engelske försvarsspelaren vara på väg tillbaka till sydkusten. 21-åringen har fått spela lite under säsongen och inte klarat av att ta en plats i Arsene Wengers startelva.
Lösningen kan bli att Southampton lånar honom.
Det skriver Mirror idag.

Läs mer

Besiktas vill köpa Ospina

Silly-season – mån 30 maj 2016 kl 10:03

David Ospina är än en gång på väg till turiska Besiktas. Det skriver Mirror idag som säger att colombianen ska vara trött på att sitta som nummer två bakom Petr Cech.
Det är inte första gången som 27-åringen länkas ihop med en flytt till Turkiet.
Nu ska Besiktas erbjuda Arsenal £3 miljoner för att få loss den colombianske landslagsmannen.

Källa: Mirror

/Jocke Lander

Läs mer

Arsenal lägger bud på Udineseanfallare

Silly-season – sön 29 maj 2016 kl 13:41

Arsenal ska ha kontaktat Udinese för att se över möjligheten att köpa loss anfallaren Duvan Zapata. Det säger den italienska klubbens president Franco Soldati.
Colombianen Zapata är utlånad från Napoli till Udinese på två år och har precis avslutat sin första säsong. Napoli har möjligheten att kalla tillbaka den 25-årige anfallaren som gjorde åtta mål i serie A den gångna säsongen.

Läs mer

Leicester och Liverpool vill köpa Oxen

Silly-season – sön 29 maj 2016 kl 01:20

Alex Oxlade-Chamberlain har en svag och skadefylld säsong bakom sig. Inte kostigt om det uppstår flyttrykten för Oxen - som inte lyckats växla upp från talang till stjärna.
Innan har klubbar Chelsea, Manchester United och Southampton rapporterats visa intresse för den 22-årige engelsmannen som missade EM på grund av skada.

Läs mer

Bellerin "glad" över Barcaintresse

Silly-season – lör 28 maj 2016 kl 12:46

Som vi skrev om häromdagen så ska Barcelona vilja ersätta Dani Alves med Hector Bellerin. Arsenals högerback har tidigare sagt att han känner sig hemma och inte ser sig själv i någon annan klubb.
Nu ska dock 21-åringen ha kommenterat Barcas intresse.
- Jag blir inte informerad om bud. Det är min agent som sköter sånt, men jag är glad att så bra klubbar visar intresse. Som spelare är det riktigt skönt.

Läs mer

Özil på väg till Bayern?

Silly-season – lör 28 maj 2016 kl 12:32

The Sun skriver idag att Arsenal är rädda för att Mesut Özil kan vara på väg till Bayern München - och att det är därför som tysken inte velat skriva på ett nytt kontrakt med The Gunners.
Vi skrev tidigare i veckan att Özil ska ha sagt nej två gånger till Arsenals försök till förhandling om ett nytt kontrakt och att han vill ta det efter EM. Mittfältaren har två år kvar på sitt nuvarande kontrakt med klubben.

Läs mer

Arsenal jagar schweizisk ytterback

Silly-season – lör 28 maj 2016 kl 12:15

Arsenal har redan köpt en schweizare - Granit Xhaka. Nu kan en till vara på ingång. Kicker skriver idag att Arsenal är på jakt efter Wolfsburgs schweiziske vänsterback Ricardo Rodriguez.
Det ska vara Andries Jonker som tipsat Arsene Wenger om 23-åringen som spelade 36 matcher för Wolfsburg förra säsongen och gjorde tre mål.

Arsenal har sedan innan länkats ihop med flera andra vänsterbackar - vilket kanske tyder på att Kieran Gibbs kan vara på väg bort från The Gunners.

/Jocke Lander

Läs mer

Nytt Özil-kontrakt? - först efter EM

Silly-season – tor 26 maj 2016 kl 16:23

Det har varit en del snack idag om att Mesut Özil skjutit upp förhandlingarna om ett nytt Arsenalkontrakt två gånger - det skriver både The Times och Daily Mirror.
Tysken har två år kvar på sitt femårskontrakt och Arsenal ska vara angelägna om att förlänga avtalet för 27-åringen.
Özil kom till Arsenal från Real Madrid sommaren 2013 för £42,5 miljoner.

Läs mer

Sidor