Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Aaron Ramsey firar ned lagkamraterna efter Mesut Özils 1-2-mål i matchen mot Middlesbrough.

Ramsey: "Vi måste vinna alla matcher"

tis 18 apr 2017 kl 20:59

Arsenal har inte råd med fler poängtapp om laget ska nå toppfyra i Premier League den här säsongen enligt Aaron Ramsey. Men laget har kapacitet att lyckas.

Aaron Ramsey spelade en avgörande roll i Arsenals seger mot Middlesbrough då det var han som bröstade fram bollen till Mesut Özil innan tysken placerade in 1-2-målet i den andra halvleken. Nu säger walesaren att The Gunners har chansen att nå en placering bland de fyra bästa i ligan - men det kommer inte att bli lätt.
- Självklart kommer det bli en tufft, men vi är redo för utmaningen. Vi var tvungna att starta med tre poäng, säger Arsenalmittfältaren efter vinsten på Riverside Stadium.

Arsenal har sju matcher kvar på ligasäsongen, där de på pappret svåraste motståndarna är Tottenham, Manchester United och Everton.
- Det är viktigt för oss att ta en match i taget. Jag tror att vi behöver vinna alla matcher som återstår. Vi har kapacitet för att klara av det, men det kommer att krävas en enormt stor koncentration i varje match för att det ska gå.