Medlemmar: 8698 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil vill gärna vara kvar i Arsenal. Men han vill också ha Wenger som tränare framöver.

Özil stannar - om Wenger stannar

sön 8 jan 2017 kl 20:11

I en exklusiv intervju med tyska Kicker har Mesut Özil sagt att han kommer att skriva på ett nytt kontrakt med Arsenal. Men för att göra det vill mittfältsstjärnan att Arsene Wenger också gör det.

Vi kan alltså konstatera att Mesut Özils framtid i Arsenal hänger på Arsene Wenger. Den tyske mittfältaren säger nu att han gärna skriver på ett nytt kontrakt med klubben.
Men då vill han ha Arsene Wenger som tränare framöver.
Fransmannens kontrakt med Gunners går ut efter säsongen och ännu har inget sagt om hans framtid.
- Jag är väldigt, väldigt lycklig i Arsenal och jag har meddelat klubben att jag är redo på att skriva på ett nytt kontrakt. Fansen vet att jag vill stanna så nu är det upp till klubben, säger Özil till Kicker, som Guardian citerar.

Özil köptes in till Arsenal sommaren 2013 av Wenger - och tysken säger nu också att ett nytt avtal inte handlar om pengar.
- Klubben vet att jag är här mycket för Arsene Wenger. Han är den som köpte in mig och det är honom som jag litar på. Klubben vet också att det är viktigt för mig vilken tränare som kommer att vara här i framtiden, säger Özil, som själv har kontrakt fram till och med sommaren 2018.

Tysken har fått kritik i engelsk media för att inte signa ett nytt kontrakt med klubben och Thierry Henry har sagt att Özil håller klubben som gisslan i förhandlingen.
Nu kommer svar i frågan:
- Alla har rätt att säga vad de vill, men vad de säger intresserar inte mig. Före detta spelare och andra som har en åsikt vet inte vad som sägs mellan mig och klubben.

Över till dig, Mr Wenger.