Medlemmar: 6517 st.

Krönika: Ett brustet hjärta och ett lyckorus

I år så har myterna om vårat lag kasserats och byggts upp igen, vi som inte kunde vinna när vi behövde det vann borta mot Dortmund på den mäktiga Westfalenstadion, vi som inte skulle förlora gjorde just det för många gånger och på för dråpliga sätt.

0

Wenger om Ramsey och Özil

Mattias Håman – mån 21 apr 2014 kl 10:10

Arsenal tog under gårdagen en viktig seger i kampen om Champions League platsen. Efter matchen gav Arsène Wenger sin syn på den comebackande Mesut Özil samt målskytten Aaron Ramsey.

0

Arsenal Swedens podcast - S03E30

Kristonel Elwe – mån 21 apr 2014 kl 09:50

Har Lukas Podolski en framtid i Arsenal? Tar Arsenal CL-platsen? Kommer Liverpool slå hål på myten att bara "oljeklubbar" kan vinna PL? Hur mycket har Arsenal saknat Ramsey? Lyssna på poden för att få svaren!

0

Podolski: ”En match i taget”

Mattias Håman – sön 20 apr 2014 kl 20:31

Efter dagens vinst borta mot Hull City har supportrarna börjat drömma om spel i Champions League nästa säsong – men matchvinnaren Lukas Podolski menar att det är viktigt att ta en match i taget.

0

Bli medlem

Özil från start i Hull

Pierre Hertin – sön 20 apr 2014 kl 14:32

Mesut Özil är åter i matchform och Wenger väljer att ge tysken chansen från start i dagens ligamatch borta mot Hull City.

0

Giroud: ”Lycklig i Arsenal”

Mattias Håman – sön 20 apr 2014 kl 13:59

Oliver Giroud har den senaste tiden gått igenom en tuffare tid och ryktats vara på väg bort från Arsenal i sommar – men det förnekar fransmannen som istället är öppen för en förlängning av sitt nuvarande avtal.

0

Inför: Hull City-Arsenal

Pierre Hertin – lör 19 apr 2014 kl 15:22

Arsenal reser norrut under påskhelgen för ett möte med Hull City på KC Stadium. Endast fyra omgångar återstår nu i ligaspelet och det gäller att prestera på topp för att säkra spel i Champions League till nästa säsong.

0

Arsenal ute ur FA Youth Cup

Pierre Hertin – fre 18 apr 2014 kl 09:30

Arsenal hade chansen att vända på hemmaplan i den andra semifinalen utav FA Youth Cup. Chelsea skulle dock visa sig vara numret större då man vann även detta mötet och det betyder att The Gunners missar finalen.

0

Källström pratar ut efter första starten

Daniel Olsson – tor 17 apr 2014 kl 21:42

Svensken gjorde sina första 90 minuter för Arsenal mot West Ham. Efter det gjorde han sin första längre intervju med svensk media sedan sin ankomst till The Gunners.

0

Läs fler nyheter »