Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Chelsea - Arsenal

sön 5 okt 2014 kl 15:05

Dags för matchträff och London derby! Nu är det dags för Costa att springa in i våra tysk/franska murbräckor, Fabregas ska pulveriseras på mittfältet samt att José Mourinho ska få vända hem med svansen mellan benen till dom sämre delarna av London efter att blivit utmanövrerad av våran egen (enligt Mourinho) "expert in failure", Arsene Wenger.

Denna kväll tänkte vi inleda våran lokala Quiz-tävling som består av fyra deltävlingar med vinnare för varje deltävling samt en vinnare för den totala ställningen efter 4 omgångar där även den som innehar andra och tredjeplatsen vinner priser.

Allstar har en hel del gott i deras meny där vi alltid har 20% rabatterat pris på både mat & dryck mot uppvisade av Arsenal Sweden-medlemskort eller Allstar-kortet. Detta kort ska alltid (!) visas vid betalning för att rabatten ska vara giltig.

All mat betalas vid bordet man sitter vid, det går inte att betala sin mat och dryck vid bardisken.

För er som ännu inte fått något Allstar-kort så gäller fortfarande Arsenal Swedens medlemskort, men kom ner så fixar vi ett Allstar-kort till er som är personligt och som dras i kassan vid betalning!

Glöm inte bort att medta medlemskortet och Allstar-kortet, väl mött!

COYG!!


Visa större karta