Medlemmar: 8661 st.
Visa menyn

Sommarfest 2015

fre 12 jun 2015 kl 16:00 till sön 14 jun 2015 kl 14:00

Välkommen på Sommarfest 2015

Helgen före midsommar intar Arsenal Sweden Visingsö igen.
Då är det dags för den årliga Sommarfesten. Här kommer all info och hur du anmäler dig.

Helgen före midsommar är det dags för årets sommarfest på Visingsö. Det är fjärde året som Arsenal Sweden ordnar festen på ön. Vi har stadigt varit 30-50 deltagare och många återkommer då det brukar bli kanonhelger.
Nu tar vi nya tag och siktar på att göra om festen - och förhoppningsvis kommer vi att locka många fler i år. Datumen som ni ska pricka för i kalendern är 12-14 juni, alltså helgen före midsommar.
Då går Arsenal Sweden all in på Visingsö med fotbollsturnering och fest!

Här är hela upplägget: Fredag 12 juni Festen startar för de som vill redan på fredagkvällen. Vi är på plats från eftermiddagen och på kvällen kör vi femkamp på fotbollsplanen och fest vid stugorna!
Lördag 13 juni Efter frukost och lunch så drar fotbollsturneringen igång runt klockan 13.00 och håller sedan på fram till cirka klockan 18.00 då vi duschar och för oss redo för grillbuffén. Sedan fortsätter festen hela kvällen med tävlingar och arrangemang.
Söndag 14 juni Efter frukost och lunch väntar hemresa.

Vi lottar lagen till fotbollen före turneringen och börjar spela efter lunch på lördagen.

Priser: Fredag-söndag (del i dubbelrum) 1450 kronor
Då ingår: Två övernattningar, frukost lördag och söndag, lunch lördag och söndag, middag på lördag (grillbuffé), deltagande i fotbollsturneringen.
Lördag-söndag (del i dubbelrum) 1000 kronor
Då ingår: En övernattning, frukost på söndag, lunch lördag och söndag, middag på lördag (grillbuffé), deltagande i fotbollsturneringen.

 

Allmän info: För att ta sig till Visingsö måste man åka båt från Gränna. Resan över tar cirka 25 minuter och vi rekommenderar att man bokar plats på båten så snabbt man bestämt sig för att vara med på festen.
Här finns info om båtarna Det är cirka 1,5 kilometer från där färjan anländer till anläggningen.
Anläggningen vi är på är mycket bra. Husen ligger intill varandra och det är gångavstånd till både fotbollsplanen och till receptionen, matsalen och baren. På anläggningen finns även en tennisbana som är fri att nyttja för den som vill.

Anmälan sker genom att boka er plats i kalendern på Arsenal.se och har du frågor går det bra att mejla samma adress. Betalning sker till Arsenal Swedens plusgiro 33 18 69-8 (ange Sommarfest och medlemsnummer för de som du betalar för).

Varmt välkomna!