Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Arsenal - Watford

lör 2 apr 2016 kl 16:00

INFLYTTNINGSFEST!

Som tidigare meddelat så ska vi alltså byta ställe för våra matchträffar. Vårt nya ställe heter The Flying Horse och ligger på Odengatan 44, och precis som tidigare har vi 15% rabatt på våra notor där mot uppvisande av medlemskort.

Inflyttningsfesten blir när vi möter Watford på hemmaplan den 2/4, och för den som vill går det att göra en heldag av det hela.

Utöver matchträffen så kommer Jocke Lander och andra representanter för Arsenal Sweden att finnas på plats i Arsenal Swedens lokal på Rådmansgatan 88 från klockan 11 för er som är ute på stan och kanske vill in och handla lite souvenirer eller helt enkelt bara komma upp och snacka lite Arsenal och ta en kaffe. Instruktioner för hur ni kommer in i lokalen får ni genom att maila medlem@arsenal.se.

Från klockan 14 finns vi sedan på plats på Flying Horse för de av er som vill vara på plats tidigt. Alla som kommer senast till avspark i matchen får varsin lott med vilken ni kan vinna en matchtröja som lottas ut kort efter att matchen är slut.

Ni kommer också att ha möjlighet att köpa Arsenal Swedens nya retrojacka till specialpris, och alla som köper en jacka innan full tid i matchen får också en extra lott till dragningen om en matchtröja.

Observera att vinnaren av tröjan måste vara på plats för att vara med i utlottningen, detta för att vi helt enkelt tycker att det blir mycket roligare om vinnaren är närvarande!

Väl mött!

/ Ambassadörerna