Medlemmar: 5370 st.
Visa menyn

Sommarfest - Visingsö

fre 16 jun 2017 kl 17:00 till sön 18 jun 2017 kl 15:00

Helgen före midsommar är det dags för årets sommarfest på Visingsö. Det är femte året som Arsenal Sweden ordnar festen på ön. Vi har stadigt varit 30-50 deltagare och många återkommer då det brukar bli kanonhelger.
Nu tar vi nya tag och siktar på att göra om festen - och förhoppningsvis kommer vi att locka minst lika många i år. Datumen som ni ska pricka för i kalendern är 16-18 juni, alltså helgen före midsommar.
Då går Arsenal Sweden all in på Visingsö med fotbollsturnering och fest! 

Här är hela upplägget:

Fredag 16 juni Festen startar för de som vill redan på fredagkvällen. Vi är på plats från eftermiddagen och på kvällen kör vi lite aktiviteter på fotbollsplanen och fest vid stugorna!
Lördag 17 juni Efter frukost och lunch så drar vi igång med femkamp och fotboll runt klockan 13.00 och håller sedan på fram till cirka klockan 18.00 då vi duschar och för oss redo för grillbuffén. Sedan fortsätter festen hela kvällen.
Söndag 18 juni Efter frukost och lunch väntar hemresa.

Priser: Fredag-söndag (del i dubbelrum) 1400 kronor
Då ingår: Två övernattningar, frukost lördag och söndag, lunch lördag och söndag, middag på lördag (grillbuffé).
Lördag-söndag (del i dubbelrum) 1000 kronor
Då ingår: En övernattning, frukost på söndag, lunch lördag och söndag, middag på lördag (grillbuffé).

Allmän info: För att ta sig till Visingsö måste man åka båt från Gränna. Resan över tar cirka 25 minuter och vi rekommenderar att man bokar plats på båten så snabbt man bestämt sig för att vara med på festen.
Här finns info om båtarna Det är cirka 1,5 kilometer från där färjan anländer till anläggningen.
Anläggningen vi är på är mycket bra. Husen ligger intill varandra och det är gångavstånd till både fotbollsplanen och till receptionen, matsalen och baren. På anläggningen finns även en tennisbana som är fri att nyttja för den som vill.

Har du frågor går det bra att mejla medlem@arsenal.se. Betalning sker till Arsenal Swedens Swishnummer 123 609 8172 (ange Sommarfest och medlemsnummer för de som du betalar för).

Varmt välkomna!

Kommentarer

Bild för Chadli Chaibi

Då var det dags igen da :) Nu kör vi!!