Medlemmar: 8709 st.
Visa menyn

Arsenal - Hull

lör 17 maj 2014 kl 18:00

Det är dags för FA-cupfinal för första gången sedan 2005! Som vanligt samlas vi på O'Learys i Gamla Stan. Ni kan anmäla upp till fem personer i samma anmälan, bara att gå in på "Anmäl dig" här ovan.

Vi har 200 platser till vårt förfogande, fördelat på 120 matplatser vid borden, 20 i baren (där man också kan sitta och äta) och resten ståplats. Vi öppnar dörrarna redan klockan 14, vi räknar med att det blir absolut fullsatt och vi placerar ut er i den ordning ni dyker upp så ju tidigare ni anländer desto bättre platser får ni :-) 30 minuter innan avspark släpper vi eventuella tomma platser.

Varmt välkomna allihop!


Visa större karta

Kommentarer

Bild för Kaj Poikela

....

Bild för Adam Stoltenberg

kan ej anmäla mig! dirigeras till nån sida som visar "Fel"

 

Bild för Jocke Lander

Nu fungerar det.

Bild för Adam Stoltenberg

COYG!

Bild för Kaj Poikela

Väl mött alla 200 på lördag. Är redan sjukt nervös och det kommer inte att lätta under veckan. Har fått ledigt från familjen fr om kl 11.00 på lördag förmiddag och behöver inte ens oroa mig för något maxtak för varken tid eller plånbok!

Bild för Gerth Palm

Ok, inget maxtak laget runt?

 

Bild för Kaj Poikela

:-)

När jag tänker efter så var det där med maxtak kanske att ta i. Men vinner vi lovar jag att bjuda dig på en pint om vi springer på varandra där inne. OK?

Bild för Gerth Palm

Ok

Bild för Gerth Palm

Du känner igen mig på mitt charmiga gråa hår som jag fått under alla titelfria år! kanske återfår ursprungsfärgen vid vinst?

Bild för Kaj Poikela

Jag håller utkik! Du känner igen mig på att jag beställer in Guinness på löpande band.

Bild för Morgan Engström

På tåget mot sthlm. Nerverna utanpå kroppen. Taggad som aldrig förr!