Colney
WatfordWatford

Arsenal kryssade mot Watford

lör 8 jul 2023 kl 18:53

Arsenal har spelat den första träningsmatchen under försäsongen. Bakom stängda dörrar på Colney slutade mötet mot Watford 1-1.

Tidigare idag läckte det ut på sociala medier att Arsenal skulle spela en träningsmatch mot Watford bakom stängda dörrar. Nu rapporterar Arsenal.com att matchen slutade i ett kryss. Arteta ställde upp med en stark startelva med ett par ordinarie startspelare som kommit tillbaka i träning. Reiss Nelson satte nästan 1-0, men Watfords keeper höll tätt. Strax före halvtid gjorde Ismael Kone 0-1.

I halvtid genomfördes i sedvanlig ordning en rad byten och ett gäng juniorer fick chansen att visa vad de kan för Arteta. Tio minuter in i andra halvlek drog Rob Holding igång ett anfall. Cozier-Duberry avlossade ett skott som räddades, men Marquinhos var påpasslig och satte dit kvitteringen.

Det fanns en del bud på ett vinstmål, men resultatet stod sig och matchen slutade lika.