Medlemmar: 8889 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Häng med till London du också!

Fyra platser kvar till medlemsresan

mån 24 jan 2011 kl 21:37

Det finns fyra platser kvar till årets medlemsresa. Tveka inte - anmäl dig direkt!

Arsenal Sweden har sex platser kvar till årets medlemsresa som går av stapeln 1-6 februari och matcherna mot Everton och Newcastle.
Är du sugen på att åka med så anmäkler du dig genom att skicka ett mejl till:
londonresa2011@arsenal.seDen här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den där du uppger namn, adress och medlemsnummer.

INFO OM RESAN:

Resan går av stapeln 1-6 februari 2011 och innefattar hemmamatchen mot Everton (1/2) och bortamötet med Newcastle (5/2).

Arsenal Sweden fixar hotell, transport med tåg till Newcastle, matchbiljetter, rundtur med legendar på Emirates Stadium - och reseledare från supporterklubben.
Var och en bokar och betalar sitt eget flyg.
Priset för resan är 5000 kronor.

Arsenal Sweden har 20 platser till förfogande - och det kommer att vara först-till-kvarn som gäller. Intresseanmälningarna gäller inte. De ville vi bara ha in för att se om intresse fanns då resan annonserades så tätt inpå avresedatum.

Vi kommer att bo på hotell Lancaster Hall - som ligger mellan Marble Arch och Lancaster Gate. Det är ett trestjärnigt hotell och frukost ingår i priset.
Vi har tillgång till tio stycken twinrooms. Om de reser själv så kommer du att paras ihop med annan resenär.
Några andra rumstyper finns inte.

Onsdag, torsdag eller fredag kommer vi ha gå en Legends Tour på Emirates Stadium och sedan ha en pubkväll med frågesport. När detta är spikat kommer det att meddelas till de som åker med.

Tåget till Newcastle avgår på lördag morgon klockan 10.00 och anländer 13.02. Hemresa är 19.00 och vi är i London strax efter 22.

Så här går bokningen till:
Mejla Namn: Adress: Medlemsnummer: till londonresa2011@arsenal.seDen här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
Vi meddelar under kvällen vilka som kommit med - och då ska ni direkt betala in de 5000 kronorna på klubbens plusgiro 33 18 69-8.
Vi kör med 18 års åldersgräns om man inte reser i målsmans sällskap.