Medlemmar: 8884 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Häng gärna med Arsenal Sweden till London.

Info - medlemsresa 1 2011/2012

tor 22 sep 2011 kl 15:21

Nu är alla bitarna på plats - och Arsenal Sweden hälsar er varmt välkomna till säsongens första medlemresa.

Här är upplägget för säsongens första medlemsresa - som går av stapeln 23-27 november 2011:
Onsdag 23/11: Ni köper på egen hand flygbiljetter och reser till London. Vi samlas klockan 15.00 på hotellet (mer info om detta längre ner). Efter incheckning så åker vi i gemensam trupp upp till Islington och laddar upp inför Arsenal-Dortmund i Champions League som startar klockan 19.45.
Torsdag 24/11: Förhoppningsvis så får vi en Legends Tour med Charlie George på Emirates Stadium efter lunch. När den är klar, tar cirka 90 minuter, blir det rabatterad shopping på The Armoury och sedan medlemskväll (med samkväm och frågesport) på en pub i Islington.
Fredag 25/11: Inga gemensamma aktiviteter
Lördag 26/11: Samling på hotellet efter lunch (exakt tid senare) för gemensam resa till Islington och matchen Arsenal-Fulham (avspark 17.30).
Söndag 27/11: Hemresa.

Pris, del i dubbelrum: 5 500 kronor (fyra nätter på fyrstjärnigt hotell i dubbelrum, två matchbiljetter, rundtur, specialdesignad souvenir och reseledare från Arsenal Sweden).
Pris, enkelrum: 7 300 kronor (fyra nätter på fyrstjärnigt hotell i enkelrum, två matchbiljetter, rundtur, specialdesignad souvenir och reseledare från Arsenal Sweden).

Hotell: Vi kommer att bo på Ramada Hyde Park (4-stjärnigt). Hotellet ligger beläget vid Hyde Parks nordvästra hörn, ett stenkast från mysiga Notting Hill. I priset ingår engelsk frukost. Närmaste tunnelbanestation är Queensway eller Notting Hill Gate på Central Line.

Anmälan: På söndag 25 september klockan 20.00 öppnar vi anmälningssidan för alla medlemmar i Arsenal Sweden (nyhet publiceras på arsenal.se).
Ni som vill åka med ska då för samtliga resenärer som ni anmäler ange följande:
Medlemsnummer:
Namn:
Adress:
Postnummer:
Ort:
Storlek på pikétröja:
Rum:
(här skriver ni som åker själva om ni vill dela rum med annan svensk Gooner som reser på egen hand, eller om ni vill ha enkelrum. Ni som vill bo ihop med annan medlem som som anmäler sig på egen hand skriver i detta här).

På Arsenal.se kommer klockan 20.00 en nyhet att läggas upp där en för resan unik mejladress läggas ut. Ni skickar då ett mejl dit - och de 50 första för plats på resan.
Ni kommer på kvällen få svar om ni kommer med eller ej och då ombes att betala resan på en gång.

Har ni frågor kan ni mejla dessa till jocke.lander@arsenal.se.

Edit: Det är 18 års åldersgräns för er som reser. Ni som är under 18 måste resa i målsmans sällskap.