Här firar Bendtner sitt mot mål mot Newcastle i derbyt.

Rapport om utlånade spelare

ons 7 mar 2012 kl 17:26

Varje säsong lånas flera Arsenal-spelare ut för att få mer speltid på A-lagsnivå och denna säsong är inget undantag. Läs mer för senaste nytt om hur de olika utlånade spelarna presterat i sina klubbar.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Nicklas Bendtner hjälpte sitt Sunderland till att knipa en poäng i helgens derby mot Newcastle. Han spelade 70 minuter och stod för lagets enda mål då han satte en straff i första halvleken.

Wellington (Alcoyano): Wellington byttes in i den 66:e matchminuten innan han med sju minuter kvar av matchen gjorde mål när hans Alcoyano föll borta mot Villareal B med 4-3.

Andrej Arsjavin (Zenit): Arshavin gjorde sin första match för Zenit St. Petersburg efter att han återvänt dit på lån för resten av säsongen.

Ryo (Bolton): Ryo Miyaichi spelade hela matchen när hans Bolton förlorade borta mot Manchester City. Förra månaden röstades han fram som månadens spelare i Bolton.

Vito Mannone (Hull): Vito Mannone spelade hela matchen och höll nollan när Hull spelade 0-0 mot Leeds.

Henri Lansbury (West Ham): Lansbury spelade 74 minuter av West Hams vinstmatch mot Cardiff i söndags.

Craig Eastmond (Wycombe): Eastmond spelade 89 minuter och stod för en assist när Wycombe slog Leyton Orient med 4-2.

Carlos Vela (Real Sociedad): Vela spelade 76 minuter när Real Sociedad föll borta mot Athletic Club.

Sead Hajrovic (Barnet): Sead spelade hela matchen borta mot Gillingham för Barnet igår.

Joel Campbell (Lorient): Campbell spelade 21 minuter av Lorients förlustmatch mot Rennes i söndags.

Rhys Murphy (Preston): Rhys Murphy debuterade för Preston i lördags när han spelade 57 minuter av lagets 3-0 förlust mot Colchesters.

Sanchez Watt (Crawley): Strikern spelade hela matchen för Crawley mot Torquay i lördags.

Denilson (Sao Paulo): Denilson deltog inte när Sao Paulo vann borta mot XV de Piracicaba i lördags.

Daniel Boateng (Swindon): Daniel Boateng deltog varken i lördagens eller tisdagens match för Swindon.

Kyle Bartley (Glasgow Rangers): Bartley deltog inte i Rangers 2-1 förlust mot Hearts.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel deltog inte i Tarragonas match i helgen.

Pedro Botelho (Levante): Pedro deltog inte i Levantes 3-1 vinst över Betis