Bendtner sänkte Liverpool i helgen.

Rapport om utlånade spelare

tis 13 mar 2012 kl 21:19

17 olika Arsenal-spelare är just nu på lån. Här följer en rapport om hur de presterat den senaste omgången. Nicklas Bendtner blev matchvinnare för sitt Sunderland.

Nicklas Bendtner (Sunderland): Nicklas Bendtner spelade 83 minuter av Sunderlands 1-0 vinst över Liverpool på Stadium of Light i lördags. Han blev matchvinnare med sitt mål i den 55:e matchminuten.

Carlos Vela (Real Sociedad): Vela spelade hela matchen när hans Sociedad vann hemma mot Real Zaragoza. Han noterades även som målskytt för lagets andra mål i matchen.

Ryo (Bolton): Ryo Miyaichi spelade hela matchen när hans Bolton slog QPR. Japanen assisterade Ivan Klasnic till det sena vinnarmålet.

Wellington (Alcoyano): Wellington spelade hela matchen mot Cartagena i söndags.

Andrej Arsjavin (Zenit): Arshavin spelade 65 minuter av Zenits 1-1 match mot Kuban Krasnodar i söndags.

Vito Mannone (Hull): Mannone stod hela matchen när Hull spelade 2-2 hemma mot Ipswich.

Henri Lansbury (West Ham): Henri Lansbury spelade 57 minuter av West Hams 1-1 möte med Doncaster i lördags.

Denilson (Sao Paulo): Denilson spelade hela matchen när hans Sao Paulo hemmaslog Portuguesa med 2-1.

Craig Eastmond (Wycombe): Eastmond spelade hela matchen när Wycombe kryssade mot Colchester i lördags.

Pedro Botelho (Levante): Pedro spelade 33 minuter av Levantes 1-0 vinst borta mot Malaga. Han byttes in i den andra halvleken.

Sead Hajrovic (Barnet): Sead Hajrovic deltog inte i Barnets 2-1 vinst över Port Vale.

Joel Campbell (Lorient): Campbell fick åskåda hela Lorients match från bänken i lördags när man kryssade mot Tolouse.

Rhys Murphy (Preston): Murphy deltog inte i Prestons 0-0 möte med Scunthorpe i lördags.

Sanchez Watt (Crawley): Sanchez Watt deltog inte i Crawleys 2-2- match mot Macclesfield.

Kyle Bartley (Glasgow Rangers): Rangers hade ingen match i helgen.

Samuel Galindo (Gimnastic Tarragona): Samuel fick åskåda hela Tarragonas 1-0 förlust borta mot Villareal B från bänken