Medlemmar: 8890 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jenko är segersugen.

Jenkinson: "Vi måste vinna på onsdag"

tis 27 nov 2012 kl 09:20

Carl Jenkinson erkänner att han var frustrerad efter matchen mot Aston Villa i helgen men är övertygad om att Arsenal kan få tre poäng med sig från Goodison Park.

Vi var många som var frustrerade efter matchen mot Aston Villa och frustrationen märktes även bland spelarna. I kommentarerna efter matchen har det höjts en del kritiska röster.
Men trots ett intetsägande resultat så fanns vissa positiva aspekter.
Jenkinson var med från start i Birmingham och visade återigen att han är ett bra alternativ till Bacary Sagna.

Efter matchen påpekade han vikten av att hålla nollan och han menar på att det ger laget en grund att bygga vidare på i matchen mot Everton.
- Villa spelade bra men vi måste gå för mål och försöka få med oss tre poäng i sådana matcher, sa han efteråt till Arsenal Player.
- Vi lyckades hålla nollan och det är viktigt. Vi behöver ha några bra matcher i rad, några matcher i rad utan förlust. Jag tror att det är viktigt att inte släppa in några mål. I nio gånger av tio så vinner du matcher då du inte släpper in några mål. Det viktigaste är att vi inte har släppt in många mål den här säsongen. Jag tror att vi fortfarande är bland de bästa i ligan när det kommer till att släppa in så få mål som möjligt.

- Vi går in i alla matcher och vill vinna. I lördags var det inte vår dag men vi har en stor match som kommer upp, mot Everton. Det går inte att förneka, vi måste vinna helt enkelt. Det är en stor match för oss. Vi spelar ganska bra just nu men vi behöver tre poäng på onsdag och jag är övertygad om att vi kommer lyckas med det.