Medlemmar: 8912 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lewandowski är en av tre Bundesligaspelare som Arsenal jagar.

Arsenal på jakt efter Bundesliga-trio

mån 1 apr 2013 kl 11:48

Arsenal sägs vara redo att öppna den stora plånboken i sommar. Enligt engelsk press är det en Bundesliga-trio som är på Wengers radar.

Sommarens transferfönster är fortfarande långt borta, men det hindrar inte de vilda spekulationerna om vilka övergångar som kan bli till verklighet i sommar. För Arsenals del brukar övergångar vara av den mildare arten när det kommer till övergångssummor. Andrej Arsjavin är alltjämt klubbens dyraste värvning genom tiderna, när han under pressade omständigheter värvades i januari 2009.

Det kan visa sig bli förändringar i sommar och ett helt nytt agerande från Arsenal. Ska man tro engelsk media kommer Arsenal nämligen agera rejält. Arsene Wenger ska vara redo att spendera totalt 70 miljoner pund, cirka 736 miljoner kronor, på Dortmund-duon Mario Götze och Robert Lewandowski, samt Leverkusenmittfältaren Lars Bender.

Dortmund-duon har varit i bra form under säsongen och ska förutom från Arsenal, även ha ögonen på sig från annat håll. Manchester United sägs bland annat ligga bäst till för att värva Lewandowski, medans Götze kopplats ihop med spanska storklubbar som Real Madrid och Barcelona.

Wenger ska redan ha skickat sina scouters till Tyskland för att noggrant studera spelarna. Fransmannen vill få ett slut på den långa titeltorkan och ser den ovan nämnda trion som perfekta tillskott till den befintliga truppen.