Medlemmar: 8902 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Tre spelare väljer att förnya kontrakten

Ramsey, Cazorla och Zelalem skriver på nya kontrakt

ons 19 mar 2014 kl 11:18

Wenger fortsätter att bygga för framtiden genom att förlänga kontrakten med tre nyckelspelare.

Arsenal.com kungjorde under tisdagen att man förlänger kontrakten med tre av sina nyckelspelare. Aaron Ramsey, Santi Cazorla och Gedion Zelalem. Wenger uttalade sig på hemsidan.
- Vi är mycket glada att Santi Cazorla, Aaron Ramsey och Gedion Zelalem har valt att fortsätta med klubben. Cazorla och Ramsey är två av våra viktigaste nyckelspelare vilket gör det till ett lyft för hela klubben. Gedion är mycket ung förstås, men han har redan visat att han är ett fantastiskt löfte, och vi alla ser fram emot hans utveckling med oss.

Ramsey själv sa till hemsidan: "Jag är glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Jag har varit här i sex år och jag är mycket nöjd. Vi har visat den här säsongen vad vi är kapabla till och i vilken riktning den här klubben vill gå. Jag vill vara en del av detta. Vi har ett bra team som vi tror kan uppnå stora saker.

Cazorla sa: "Jag är så nöjd över att ha tecknat ett nytt kontrakt med Arsenal. Denna klubb gör mig väldigt glad - chefen, mina lagkamrater, de fantastiska supportrar, stadion och hela organisationen. Allt och alla gör mig glad att vara här. Jag har haft en fantastisk tid med klubben sen jag kom hit två år sedan och jag tror att vi kan vara med och konkurrera om troféerna i många år framöver, vilket är viktigt för mig. Jag har haft många fina stunder här och förhoppningsvis kommer det att bli fler .