Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Poldi vill ha mer speltid.

Podolski: ”Jag vill spela mer”

mån 14 apr 2014 kl 20:46

Lukas Podolski har vid flera tillfällen blivit utbytt den här säsongen. Den minskade speltiden är något som bekymrar tysken – och för engelsk press har han beskrivit sin besvikelse över sin nuvarande situation.

I lördagens tillställning mot Wigan i FA-cupen startade Lukas Podolski för Arsenal i den viktiga semifinalen. Efter 68 minuter och underläge blev han dock utbytt till förmån för Oliver Giroud. Bytet var inte uppskattat av tysken som såg besviken ut.
Podolski har uttalat sig för engelsk press om den minskade speltiden. Han vill spela mer och inte titta på från sidan som han fått finna sig i en del den här säsongen.
- I de senaste matcherna har jag blivit utbytt och det är svårt att vara nöjd när du lämna planen efter 60,70 minuter i matcherna. Självklart är jag inte nöjd med att bli utbytt så tidigt.

Podolski menar att det är upp till tränaren vilka som ska spela. Samtidigt förstår han att konkurrensen är stor i en klubb som Arsenal.
- Det är upp till tränaren att välja spelare. Det är inte alltid lätt att spela för en storklubb men självklart är jag inte nöjd med att bli utbytt och se på från sidan. Det är en situation jag inte kan vara nöjd med.