Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Giroud som målskytt under förra matchen mot West Ham.

Giroud: ”Lycklig i Arsenal”

sön 20 apr 2014 kl 13:59

Oliver Giroud har den senaste tiden gått igenom en tuffare tid och ryktats vara på väg bort från Arsenal i sommar – men det förnekar fransmannen som istället är öppen för en förlängning av sitt nuvarande avtal.

Rykten har florerat om att Oliver Giroud eventuellt ska vara på väg bort från Arsenal i sommar, men dessa uppgifter förnekar han själv. Anfallaren har för det franska tv-programmet Telefoot pratat om sin framtid, managern Arsène Wenger samt Arsenals säsongsavslutning.
- Jag har ett kontrakt till 2016. Varför inte förlänga? Jag kommer fortfarande vara en Gunner nästa år.

Managern Arsene Wenger har ännu inte förlängt sitt kontrakt som löper ut i sommar. Giroud hoppas att sin landsman snart förlänger med Arsenal, för enligt anfallaren är Wengers erfarenhet väldigt viktig för Arsenal.
- Jag vill att Wenger stannar i Arsenal nästa säsong. Självklart vill vi att han förlänger sitt kontrakt. Vi behöver honom och hans erfarenhet.

De kommande veckorna kommer avgöra Arsenals säsong. Klubben ska försöka vinna sin första titel sedan 2005 och även nå topp fyra i ligan för att kvalificera sig för Champions League nästa säsong.
- Vi vill vinna FA-cupen, men topp fyra är vår största prioritet. Arsenal har spelat i Champions League i 17 år.

Källa: Daily Mail