Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lars Bender känner sig inte redo för en storklubb

Bender: ”Inte redo för en storklubb”

tor 8 maj 2014 kl 18:13

Arsenal sägs vilja förstärka mittfältet i sommar. Men en av måltavlorna ser klubben ut att få skriva av, då Leverkusens Lars Bender inte känner sig redo än för att lämna sin nuvarande klubb.

Lars Bender har ryktats vara på väg bort från Leverkusen i sommar. Arsenal har nämnts som en möjlig destination för tysken då Wenger ska vilja förstärka sitt mittfält med en defensiv mittfältare som erbjuder fysisk närvaro och kan ”skydda” backlinjen.
25-åringen känner dock själv inte att en flytt är aktuell i dagsläget. Han menar istället att det viktigaste är att fortsätta utvecklas i Leverkusen för att därefter, om han utvecklas ytterligare, ta nästa steg i karriären.
- Jag skrev på ett nytt kontrakt till 2019 och det borde ha förklarat för alla hur bra jag trivs i Leverkusen. Jag känner mig hemma här och ser ingen anledning till att förändra någonting.

Mittfältaren menar vidare att han är ärlig när han säger att han ännu inte är redo att ta nästa steg i karriären.
- Jag är helt ärlig när jag säger att jag inte har haft en bra säsong och inte känner mig redo för att ta en större roll i en storklubb någon annanstans. Vad jag behöver är att fortsätta utvecklas och det kan jag göra här i Leverkusen. Det passar mig, och det är jag glad att kunna göra.

Arsenal ser därmed ut att få jaga vidare efter en defensiv mittfältare i sommar med tanke på Lars Benders uttalanden.

Källa: http://www.express.co.uk/sport/football/474725/I-m-not-ready-to-play-for...