Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Han lämnade sin födelsestad för London och har gjort succé

Welbeck stortrivs i Arsenal

lör 18 okt 2014 kl 01:27

Danny Welbeck erkänner att hans liv är lite annorlunda i Arsenal men att han älskar det nya äventyret.

Den engelska landslagsmannen började spela fotboll i Manchester United vid 8 års ålder men anslöt till The Gunners på den berömda transfer deadline-day i somras.
Han har imponerat direkt och hoppas på nya utmaningar.
- Det är lite annorlunda i London, såklart. Jag är född och uppväxt i Manchester som jag känner utan och innan, säger 23-åringen till Arsenal Magazine.
- Jag gick i skolan där och du lär verkligen känna staden. Manchester är en mycket mindre stad så du lär känna en del folk runt omkring.

- Vi spelade fotboll mot en del andra skolor och senare såg du folk hela tiden som du kände igen. Jag fick ta två bussar för att komma till skolan och du stötte alltid på någon du känner. Så man visste till slut vem alla var i min åldersgrupp.Självklart var där mycket folk jag höll kontakten med så det var lite annat att komma till London och knappt känna någon. Men jag har några goda vänner här nere och min kusin har jobbat här några år nu.
- Det är en stor omställning för mig men jag ser verkligen fram emot detta nya äventyr och de nya utmaningar som kommer med detta.