Medlemmar: 8813 st.

Tung dag för Arsenal som bara fick 2-2 mot Hull på hemmaplan.

Svagt Arsenal kryssade - igen

lör 18 okt 2014 kl 18:09

Arsenal lyckades rädda en poäng hemma mot Hull efter Danny Welbecks sena kvittering - men insatsen var långa stunder bedrövlig.

The Gunners fick en drömstart i matchen. Alexis Sanchez snurrade upp Davies och placerade in skottet i bortre hörnet.
Det var ett taggat Arsenal som skapade flera bra chanser under matchens första kvart.
Och ledningen kunde ha varit betydligt större.

Sedan kom händelsen som förändrade hela matchen. Domare Roger East missade helt att Diamé slet Flamini på axlarna och Hullspelare fick en rejäl fördel och kunde chippa in 1-1 bakom Szczesny.
Arsenalspelarna protesterade och Wenger var vansinnig.
Och det kändes som att målet och det felaktiga domslutet påverkade prestationen långt in i andra halvlek.

För Arsenal gick inte att känna igen efter kvitteringen. Det var lojt och slarvigt. Och det hände inte mycket.
Åt något håll.
Men så direkt i den andra halvleken gjorde Hull 1-2 när Abel Hernandez smet in före Mertesacker på ett inlägg och nickade in bollen bakom Szczesny - ett mål som inte såg otagbart ut.

Känslan var att man trodde att Arsenal skulle vakna efter målet, men så blev det inte. Man anföll långa stunder med huvudet under armen och hade bara Hull haft mer kyla och kvalitet i kontringarna hade de avgjort matchen.
Klockan tickade och Wenger bytte in Joel Campbell och Aaron Ramsey, men det var uddlöst. En och annan halvchans dök upp.
Inte mer än så.

Då snurrade Alexis till och lade fram bollen till Danny Welbeck som kvitterade. Arsenal hade då mer än fem minuters stopptid på sig att kvittera. Chanser fanns. Främst för Nacho Monreal - men det blev 2-2.