Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger är besviken på resultatet mot Hull.

Wenger besviken på resultatet

lör 18 okt 2014 kl 20:09

Arsene Wenger är oroad över Arsenals poängfacit och lagets brist på segrar i ligan. Men han hyllar spelarnas inställning.

Wenger var presskonferensen efter matchen missnöjd över att Arsenal bara fick kryss mot Hull.
- Överlag gjorde vi en bra insats. Vi jobbade hårt och visade bra inställning, men Hull gjorde det svårt för oss. Vi är besvikna på resultatet, för vi dominerade bollinnehavet. Vi spelade bättre än resultatet visar.

Arsenalmanagern besviken på domare Roger Easts beslut att inte ge Mathieu Flamini frispark då Hulls Diame rev tag i fransmannen innan han gjorde 1-1.
- Vi hade otur vid deras mål på grund av domarens beslut att inte blåsa frispark, men på andra målet kan vi bara skylla oss själva. Vi kom ut ur omklädningsrummet ofokuserade och gav dem ett mål direkt. Man kan inte ge bort den typen av mål.

- Det här var den typen av match när man inte har råd att släppa in ett andra mål. De hade två skott på mål under hela matchen. Mot Chelsea släppte vi till tre skott på mål och släppte in två. Det är svårt att göra tre mål mot vilket lag som helst i världen.
- Det är oroande att vi är elva poäng bakom Chelsea. Det är oroande att de andra lagen har vunnit när vi inte har gjort det.