Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gus Poyet var arg på de misstag som Sunderland gjorde idag.

Poyet: ”Jag är besviken på de misstag som vi gör”

lör 25 okt 2014 kl 18:51

0-8 förra helgen mot Southampton – 0-2 idag hemma mot Arsenal efter två rejäla bjudningar.

Det började med Wes Brown i den första halvleken som drällde med bollen på mittplanen och Alexis Sanchez fick fritt fram.
Chilenaren drog iväg. Tittade upp och såg att Vito Mannone sålt sig billigt – och chippade snyggt in Arsenals ledningsmål.
- Man ska inte ge Alexis 30 meter fritt utrymme en mot en med keepern för då vet man vad som kommer att hända, sa Sunderlandtränaren Gus Poyet till Sky.

Sunderland lyfte upp spelet och försökte nå en kvittering i den andra halvleken - men det mynnade mest ut i fina kontringslägen för Arsenal.
Möjligheter som inte utnyttjades.
Förrän på stopptid då den förre Gunnerskeepern Mannone fipplade med bollen och Alexis kunde rulla in 0-2.
- Jag är besviken på de misstag som vi gör. Vito vet hur mycket vi värdesätter honom, jag vet hur svår matchen var för honom idag. Nu är det läge att ta det lugnt så får vi se under veckan hur vi gör.

Sunderland har på de två senaste matcherna 0-10 i målskillnad.
Men Poyet tyckte att lördagens insats var ett steg i rätt riktning trots förlusten.
- Det är inte lätt, men om du tar bort de två misstagen som vi gör så spelade vi mycket bättre (än förra helgen, 0-8 mot Southampton), och försvarade oss bra som lag. Vi jobbade hårt och försökte verkligen vårt bästa mot ett lag som gärna vill kontrollera bollen. Fram till första målet tycker jag att vi spelar okej. Men det första målet är alltid viktigt.