Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere har rökt - igen

Wilshere ber om ursäkt efter ny rökbild

fre 6 feb 2015 kl 11:00

Jack Wilshere har återigen fångats på bild i rökningssammanhang. Nu berättar Arsene Wenger att mittfältaren bett om ursäkt - igen.

Jack Wilshere har varit involverad i en rad incidenter utanför fotbollsplanen och det är inte första gången han hamnar på bild rökandes.
I veckan var det dags igen.
Engelsmannen hade ledigt dagen efter och ska ha varit ute och tittat på Superbowl och på Instagram lades det ut en bild där Wilshere håller en vattenpipa i sin hand.

Nu har Wilshere bett om ursäkt till Wenger - som kommenterade händelsen på dagens presskonferens:
- Jag har pratat med Jack och har är ledsen för det som hände. Han är ingen rökare. Han var ledig dagen efter och det är upp till honom att hantera sitt liv. Ni har också varit 20, man måste släppa lite på pressen. Ett kort, en sekund av ditt liv berättar inte storyn om ditt liv. Jag sågs på bild i Brasilien med folk runt omkring mig hag inte ens visste om. Jag tycker att det är fel att ge honom ryktet som bad boy. Han jobbar väldigt hårt och ett kort kan inte avgöra ditt liv.

Wilshere gav svar på tal själv på Instagram igår kväll när han hade ut en träningsvideo med taxten: "Worry about your character not your reputation, because your character is who you are and your reputation is only what people who don't know you think about you!"

Rehabiliteringsmässigt går det kanon för Wilshere efter ankeloperationen i slutet av november. Han ska vara tillbaka i träning med laget nästa vecka och förväntas kunna vara spelklar senare den här månaden.
Tidigare än förväntat.