Medlemmar: 8862 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger såg Arsenal vinna fjärde raka ligamatchen.

Wenger: "Vi hade kunnat göra fler mål"

tor 5 mar 2015 kl 00:14

Arsene Wenger mötte media efter matchen och var framförallt belåten med den andra halvleken. Han meddelade också att Gabriel kommer att bli borta en tid efter skadan han ådrog sig i första halvlek.

- Vi behövde vara tålmodiga och långsamt jobba oss in i matchen. Första 25 minuterna var tuffa för oss, för det var intensivt och tufft spel. Vi var tvungna att vara starka och vinna fighten och sedan få ner bollen på marken för att kunna spela vårt spel, säger Wenger till Sky Sports.
- I slutet av första halvlek fick igång vårt spel och i andra halvlek dominerade vi matchen och gjorde också två mål. Vi spelade väldigt bra i andra halvlek. Det kollektiva spelet fungerade bra och vi skapade bra chanser. Vi spelade med mycket vilja och självförtroende.

Arsenal var nära att tappa en tvåmålsledning mot Crystal Palace för knappt två veckor sedan och Wenger var orolig att QPR också skulle skapa chanser för en kvittering sedan Austin hade reducerat Arsenals ledning i slutet av matchen.
- Vi kunde ha gjort fler, så det blev nervöst i slutet när de gjorde mål för man vet aldrig vad som kan hända. Austin har otroligt skott, hårt och kvickt så han är en väldigt farlig spelare.

I första halvlek drog Gabriel på sig en skada. Enligt Wenger drabbades nyförvärvet av en lårskada.
- Jag vet inte hur illa det är med honom ännu. Det var så pass illa att han tvingades kliva av. Det rör sig vanligvis om 21 dagar, inte 21 år.