Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere är trött på rehabbassängen - nu vill han ut på fotbollsplanen igen.

Wilshere: "Jag är redo att spela"

ons 8 apr 2015 kl 22:47

Efter 90 minuters speltid igår med U21-laget mot Stoke säger sig nu Jack Wilshere vara redo för A-laget igen. Stormatcher som FA-cupsemifinalen och Manchester United borta gör engelsmannen extra laddad inför comebacken.

Jack Wilshere skadade ett ligament i foten i november efter en tuff tackling från Manchester Uniteds Paddy McNair. Han var på väg mot spel för en månad sedan, men drabbades av ett bakslag. Nu vill engelsmannen ut på planen med Arsenals A-lag igen.
- Du kan träna hur mycket som helst, man kommer inte i matchform om man inte spelar, han till Arsenal.com. När man är skadad kollar man på sitt comeback-datum och matcherna runt den tiden. Den matchen som sticker ut är FA-cupsemifinalen, men även innan den har vi stora matcher. Vi ska möta Manchester United borta. Det finns chanser att spela denna säsong.

Wilshere spelade en vänskapsmatch bakom stängda dörrar förra veckan och nu alltså 90 minuter igår. Det återstår att se hur Arsene Wenger väljer att matcha in honom. Det råder minst sagt hård konkurrens på mittfältet i ett formstarkt Arsenal.