Hur har Arsenal och Reading tagit sig till Wembley? Här kan ni se lagens väg till semifinalen.

Vi börjar med Reading, som är hemmalag på Wembley på lördag.

Tredje omgången:
Huddersfield (b) 1-0
Robson-Kanu hittade Nick Blackman som i mitten av den andra halvleken avgjorde mötet på John Smith´s Stadium.

Fjärde omgången:
Cardiff (b) 2-1
Ännu ett Championshipmöte för Reading. Och på nytt på bortaplan. Reading hamnade i underläget, men mål av Oliver Norwood och Robson-Kanu tog gästerna vidare till nästa omgång. Segermålet kom två minuter före slutsignalen.

Femte omgången:
Derby (b) 2-1
Ny "Championshipmatch" och ny bortamatch. Robson-Kanu gjorde Royals ledningsmål på iPro Stadium. Darren Bent kvitterade, men Yakubu satte Readings segermål åtta minuter före slutsignalen.

Sjätte omgången:
Bradford (b) 0-0
Bradford (h) 3-0 (omspel)
"Poplaget" Bradford, som slog ut Chelsea, lyckades hålla 0-0 på Valley Parade. Men i omspelet på Madejski Stadium var Reading starkast och vann med klara 3-0. Robson-Kanu, Gareth McCleary och Jamie Mackie fixade kassarna som gav Wembleybiljetten.

Arsenals väg till semifinalen har varit tuffare.

Hull (h) 2-0
En kall söndagskväll på Emirates Stadium hade Arsenal inga som helst problem att eleminera Hull. Per Mertesacker och matchens gigant Alexis Sanchez gjorde målen.

Brighton (b) 3-2
Arsenal gjorde en lysande första halvlek och gick fram till 2-0 på Amex Stadium. Theo Walcott och Mesut Özil nätade. Men efter paus slappnade The Gunners av och Brighton gjorde snabbt 1-2 (O'Grady). Tack och lov gjorde Tomas Rosicky 1-3, vilket var välbehövligt, för Brighton reducerade igen, men kom aldrig närmare än 2-3.

Middlesbrough (h) 2-0
Två snabba mål av Olivier Giroud i den första halvleken räckte för Arsenal skulle slå ut topplaget i Championship Middlesbrough. The Gunners var det bättre laget, men Boro bjöd på bra motstånd.

Manchester United (b) 2-1
Äntligen kunde Arsenal vinna på Old Trafford. Nacho Monreal placerade snyggt in ledningsmålet, men glädjen blev kortvarig då Wayne Rooney kvitterade strax efter. Segermålet kom i den andra halvleken. Man brukar säga släkten är värst och så var det nu. Danny Welbeck snappade upp en boll efter slarv i Unitedförsvaret och skickade in 2-1 bakom de Gea. Angel di Maria blev utvisad i slutet av matchen.

Kick off på lördag på Wembley är 18.20 svensk tid.