Medlemmar: 8706 st.

Jack Wilshere gjorde sina första landslagsmål för England på söndagen.

Två drömmål av Wilshere när England vann

sön 14 jun 2015 kl 22:42

I sin 28:e landskamp spräckte Jack Wilshere äntligen målnollan. När England besegrade Slovenien gjorde Arsenalmittfältaren två mål.

England besegrade på söndagen Slovenien i Ljubljana med 2-3. Segern satt dock hårt inne, då Three Lions dels låg under med 1-0 och dels tappade 1-2-ledning i slutet av matchen. Hemmalaget gjorde 1-0 genom Milivoje Novakovic strax före halvtid innan Wilshere satte sitt första landslagsmål en knapp kvart in i andra halvlek sedan han mycket snyggt placerat in bollen från en position strax utanför straffområdet.

I 74:e minuten gjorde Wilshere 1-2. Mittfältaren fick bollen av Adam Lallana på offensiv planhalva, avancerade mot straffområdet och dundrade in bollen i krysset från distans.
Med drygt fem minuter kvar kvitterade Slovenien genom Nejc Pecnik, innan Wayne Rooney avgjorde matchen två minuter senare.

Wilshere spelade 90 minuter, precis som Arsenalkollegan Kieran Gibbs som tog plats som vänsterback. Theo Walcott hoppade in i 74:e minuten.