Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger utesluter inte ytterligare värvningar.

"Om en möjlighet dyker upp kan vi värva"

fre 24 jul 2015 kl 15:24

Arsene Wenger utesluter inte fler värvningar den här sommaren. Men han ger heller inga löften om ytterligare nyförvärv.

Arsene Wenger är som vanligt försiktig med att utlova några nyförvärv innan transferfönstret stänger.
- Jag vill inte lova för mycket. Vi är öppna för nya spelare och vi jobbar hårt för att hitta de spelare vi kan. Vi har spenderat mycket pengar de senaste två säsongerna och vi köpte Gabriel i mitten av förra säsongen för att vara redo inför den kommande. Vi är inte motvilliga att spendera pengar. Vi har pengarna, och kan vi hitta rätt spelare kommer vi spendera, säger Arsenalmanagern.

Under dagen har citat från styrelseledamoten Lord Harris spridits i engelsk media där han bland säger att Arsenal är ute efter en forward och att Wenger har 200 miljoner pund att spendera. Fransmannen tonar dock ned Harris uttalanden.
- Han har tagit i lite för mycket, för det är inte sant. Vi är i en situation där vi jobbar hårt och om en möjlighet dyker upp kan vi värva, men vi behöver inte. Vi är starka och har en stark trupp som jag är nöjd med. Jag kan inte garantera någon aktivitet på "deadline day" men jag kan heller inte utesluta det.

- Vi byggde något speciellt under förra säsongen, med bra dynamik och självförtroende i laget. Vi vill utveckla det och förväntar oss inte särskilt mycket utifrån nu. Det är i den nuvarande truppen som vår prestation måste vara tillräckligt bra.