Medlemmar: 8709 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jose Mourinho: "Arsenal utmanar om titeln den här säsongen."

"Arsenal är en av de stora spenderarna"

tis 28 jul 2015 kl 12:53

Chelseamanagern höjer temperaturen inför Community Shield. Han menar att Arsenal numera ska räknas som en av "the big spenders" i Premier League.

José Mourinho brukar inte vara blyg när det kommer till att uttrycka åsikter om Arsenal. På söndag möts hans Chelsea och The Gunners i Community Shield-matchen på Wembley och portugisen tycker nu till om Arsenal igen.

Enligt Mourinho är Arsenal en titelutmanare, och han menar att söndagens motståndare har blivit det tack vare att Arsenal numera är en av de klubbar som har spenderat mest pengar på nya spelare de senaste åren.
- Om ni adderar summorna som klubben har spenderat de senaste tre eller fyra åren så tror jag att ni kommer att bli överraskade. Om du tar Özil plus Alexis Sanchez plus Chambers plus Debuchy så kommer ni hitta en överraskning. De har en fantastisk trupp med bra spelare och en fantastisk målvakt. De är mer än redo att vara titelutmanare. Men ta fram en miniräknare, för det är det enklaste sättet att slippa spekulationer, säger Mourinho till The Guardian.