Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal laddar för en ny Community Shield-triumf.

Inga nya skador inför Community Shield

lör 1 aug 2015 kl 01:11

Arsenal har inte släppt någon information om nya skador till söndagens match mot Chelsea på Wembley. Det innebär att Welbeck, Alexis och Ospina inte lär vara aktuella för spel.

Arsenal kommer till spel i söndagens Community Shield-match mot Chelsea med en trupp som sånär är skadefri. Av de etablerade spelarna saknas Danny Welbeck, som fortfarande lider av sin knäskada, och Alexis Sanchez som är tillbaka i träning först på måndag. Dessutom lär knappast David Ospina och Serge Gnabry vara aktuella för spel då de började träna i måndags efter ledighet efter Copa America respektive U21-EM.

Detta innebär att Arsene Wenger har en hel del angenäma beslut att fatta, både offensivt och defensivt. Theo Walcott och Olivier Giroud slåss om anfallsplatsen, medan Jack Wilshere och Aaron Ramsey inte kan vara säkra på att starta på mittfältet, och där blir det sannolikt också en kamp mellan Francis Coquelin och Mikel Arteta. I backlinjen borde Mertesacker och Koscielny bilda mittlås, medan Debuchy och Bellerin samt Gibbs och Monreal fajtas om ytterbacksplatserna. I mål förväntas Peter Cech för första gången ställas mot sin förra klubb.