Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Diego Casto är tveksam till start i Community Shield.

Chelsea: Costa tveksam till start

lör 1 aug 2015 kl 01:57

Chelseas startelva är sig lik jämfört med förra säsongen. Den enda av storstjärnorna som riskerar att missa matchen mot Arsenal är Diego Costa.

Diego Costa drabbades av en lårskada i Chelseas träningsmatch mot Barcelona i Washington i tisdags, då Chelsea besegrade de spanska mästarna på straffar, och är därför tveksam till start. Därmed kan nyförvärvet Radamel Falcao komma att starta för Jose Mourinhos lag.

I övrigt fick Gary Cahill en smäll på näsan i samma match, men han förväntas trots det kunna spela matchen mot Arsenal. Han förväntas bilda mittbackspar med John Terry. Arsenals förre lagkapten Cesc Fabregas kommer enligt rapporterna också starta matchen för Chelsea.

Samtidigt har Chelseas högerback Branislav Ivanovic uppmanat Chelseasupportrarna att visa Arsenals nye målvakt Petr Cech respekt efter övergången från Chelsea.
- Jag hoppas att fansen visar honom den respekt han förtjänar. Jag är säker på att de kommer att stå bakom oss under 90 minuter, men före och efter matchen hoppas jag att de respekterar Petr. Han känner oss väldigt väl och det kommer att vara mycket svårare för honom att möta en klubb han älskar än det kommer vara för oss att möta honom. Vi vet hur bra han är och hur svårt det är att göra mål på honom. Vi kan vara stolta över att det Petr har gjort för oss, men det är dåtid nu och saker har förändrats. Han kommer att vilja besegra oss för att vinna trofén, men vi vill också ha den, säger Ivanovic.