Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Petr Cech spikade igen mot Liverpool.

Cech: "Jag tror vi kan slåss om titeln"

mån 24 aug 2015 kl 23:37

Petr Cech var en av matchens huvudpersoner när Arsenal spelade 0-0 mot Liverpool. Hans räddningar i första halvlek höll högsta klass.

Det var ingen brist på målchanser när Arsenal och Liverpool spelade 0-0 på måndagskvällen. Såväl Arsenals Petr Cech som Liverpools Simon Minolet storspelade. Arsenalmålvakten är förvånad över resultatet.
- Det är svårt att begripa hur matchen slutade 0-0 efter alla chanser. Det positiva är att vi skapar många chanser, säger Cech till Sky Sports.

Arsenals nykomponerade backlinje med Gabriel och Calum Chambers i Mertesackers och Koscielnys frånvaro var mycket darrig i första halvlek, och Cech räddade sina lagkamrater med flera högklassiga räddningar. I andra halvlek spelade Arsenal upp sig enligt tjecken.
- Vi gjorde många misstag på egen planhalva under den första halvleken, men vi förbättrade oss i den andra och spelade mer på deras planhalva. Det är bra att vi lyckades ta oss in i matchen i andra halvlek.

Innan säsongen nämndes Arsenal som en av favoriterna till ligaguldet, men det har bara blivit fyra poäng på tre matcher. Cech har dock inte gett upp tanken på att vinna Premier League.
- Jag tror fortfarande att vi kan slåss om titeln. Självklart har vi inte fått den start på säsongen vi hade önskat, men vi har ett gäng spelare med stor kvalitet och några unga spelare som är hungriga på framgång. Det finns potential i laget och det finns mycket positivt att ta med sig. Det är 35 matcher kvar att spela och många poäng att vinna.