Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsene Wenger var nöjd med laginsatsen mot United.

Wenger: "Walcott var enastående"

sön 4 okt 2015 kl 20:12

En betydligt mindre pressad Arsene Wenger mötte pressen efter söndagens 3-0-seger hemma mot Manchester United.

Arsenal Wenger om lagets insats i den första halvleken:
- Vi var bra eftersom vi bestämde oss för att börja starkt, sätta press högt upp i planen, vinna bollarna och kontra snabbt. Vi vet att vi kan göra mål. Efter det spelade vi disciplinerat och fokuserat. Vi försvarade oss tillsammans och det fungerade.

Om Theo Walcott:
- Jag har inte sett honom så beslutsam på väldigt länge. Det tog lång tid för honom att komma tillbaka från skadan. Men idag var han enastående.

Om lagets form:
- Glöm inte bort att vi vann med 5-2 mot Leicester förra veckan. Även om vi förlorade i veckan, så får du inte glömma att vi har visat bra form i Premier League.

Skillnaden mot tisdagens förlust:
- Viljan självfallet, och fokus. Undermedvetet tänker vi att vi kan dyka upp i Champions League och att det ska fungera eftersom vi är vana med att vara på tårna i Premier League. Det kommer inte vara samma problem mot Bayern men det var problemet mot Olympiakos.

Om ojämnheten i resultaten:
- Vi är tvåa i ligan, två poäng efter ledarna. Det överdrivs alltid [angående kritiken]. Vi har spelat några riktigt bra matcher och vunnit på svåra ställen. Jag har aldrig haft ett lag som spelat på samma nivå hela säsongen. Jag skulle njuta om det inträffade.

Om Petr Cech:
- Han hade en viktig räddning i första halvleken och spelade väldigt bra. Jag vill inte prata om laguttagningarna.