Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Louis van Gaal och Ryan Giggs deppar på Man Uniteds bänk under förlustmatchen mot Arsenal.

Van Gaal: "Förvånad över insatsen"

sön 4 okt 2015 kl 21:57

Louis van Gaal är besviken på sitt lags inställning i förlusten mot Arsenal. Spelarna saknade både aggressivitet och vilja att vinna, enligt holländaren.

Arsenal gjorde 1-0 och 2-0 på Manchester United redan under matchens första sju minuter och Unitedmanagern tycker, inte oväntat, att hans spelare var alltför passiva i inledningen.
- Det var en väldigt dålig start, utan aggressivitet eller vilja att vinna och det är första gången jag har sett det i mitt lag. Jag förväntade mig inte det, men det var orsaken till att det stod 2-0 efter fem minuter, säger van Gaal till BBC.

Van Gaal är förvånad över insatsen, då laget har visat bra form under den senaste tiden.
-Vi har vunnit våra fyra senaste matcher och laget fick en ledig dag i veckan för återhämtning. Vi hade en normal träning i går och vi ledde ligan, med allt att spela för, så det var oväntat att vi inte var bättre.

Holländaren säger att han inte var överraskad över Arsenals spel, trots den svaga insatsen mot Olympiakos i Champions League i tisdags.
-Det här var inget nytt Arsenal, för laget har kapacitet att spela så här bra och har bra individuella spelare så när man bjuder på de ytor som vi bjöd på under första halvlek så kan de spela ut.

Manchester City leder nu ligan före Arsenal och Manchester United, men van Gaal är övertygad om att fler lag kommer att bland sig i toppstriden.
-Det är alldeles för tidigt att säga. Vi har bara spelat åtta matcher och det är 38 matcher att spela och andra lag kommer att drabbas av formsvackor. För oss gäller det att vi inte stannar i våran svacka för länge.