Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se den där duon den här säsongen i Arsenaltröjan?

Nya skadeproblem för Rosicky och Jack

sön 31 jan 2016 kl 15:54

När det kommer positiva besked om skadade spelare följs de allt som oftast upp med negativa. Idag kom rapporter om att Tomas Rosicky är skadad, igen, och att Jack Wilshere kan missa resten av säsongen.

Det har varit positiva tongångar i veckan. Flera spelare tillbaka efter längre skadeuppehåll. Alexis Sanchez och Francis Coquelin spelade från start mot Burnley - och Tomas Rosicky hoppade in.
So far so good.
Men mindre än ett dygn efter 2-1-segern mot Championshiplaget kom nya rapporter.
Med klart dystrare besked.

Tomas Rosickys friskperiod verkar bara ha varat i 19 minuter. Tjecken byttes in i den 71:a minuten, men ska ha dragit på sig en ny skada. Nu är det en lårskada och snacket i England viskar om att det blir ytterligare sex veckors frånvaro för 35-åringen.

Än värre kan det vara för Jack Wilshere. När den engelske landslagsmittfältaren skulle trappa upp sin träning ska nya problem uppstått i hans skadade ankel. Arsene Wenger sade häromdagen att 24-åringen kunde räkna med sex veckor innan han var klar för comeback. Han har inte spelat alls den här säsongen, och med de nya problemen finns risken att säsongen är över.
Det är så rapporterna lyder.