Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

En frustrerad Arsene Wenger under matchen mot Southampton.

Wenger: "Vi avslutade för dåligt"

tis 2 feb 2016 kl 23:51

En sammanbiten Arsene Wenger mötte pressen efter matchen. Han var inte nöjd med spelarnas insats framför mål.

Efter 0-0 hemma mot Southampton är Wenger tydligt besviken och tycker att Arsenal borde ha vunnit matchen.
- Vi skapade bra chanser, men vi avslutade dåligt och det fick vi betala för med två poäng idag. Jag kan inte klaga på viljan och energinivån, men när man skapar den här typen av chanser förväntar man sig att vinna och det lyckades vi inte med. Samtidigt gjorde deras målvakt en fantastisk insats, säger Arsenalmanagern.

Wenger verkar inte vara överdrivet oroad över det faktum att Arsenal nu har gått mållöst från de tre senaste ligamatcherna.
- Det handlar bara om kvaliteten på avsluten och den brukar gå i cykler. Nu har vi inte gjort mål på tre matcher, men vi har skapat bra chanser. Ibland går man igenom sådana här perioder. Nu måste vi behålla tron på oss själva och solidariteten i truppen.

Samtidigt som Arsenal tappade två poäng vann Leicester, Manchester City, Tottenham och Manchester United. Wenger medger att det var surt att se resultaten men vill inte lägga för mycket kraft på de andra lagen i toppstriden.
- Det är klart att det är negativt att tappa poäng mot de andra lagen, men vi måste fokusera på att vinna våra matcher och inte lägga för mycket energi på vad motståndarna gör.