Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey gjorde en stark match mot Bournemouth.

Ramsey: "Vi behövde verkligen den här segern"

sön 7 feb 2016 kl 17:41

Utsedd till matchens lirare - och med i förarbetet till båda målen. Aaron Ramsey var nöjd med söndagen på sydkusten.

Arsenal var pressat inför bortamötet med Bournemouth. Tre raka ligamatcher utan mål och ett Leicester som var åtta poäng före.
Men på 88 sekunder mitt i den första halvleken smällde The Gunners in två snabba mål och lade grunden för en efterlängtad trepoängare.
Aaron Ramsey låg bakom båda målen.
- Vi behöver verkligen den här segern när vi såg vad Leicester gjorde igår. Vi behövde minska deras försprång och komma tillbaka på vinnarspåret igen. Vi gjorde vad vi behövde och vi lyckades vinna matchen i den första halvleken, säger walesaren som lyfte in inlägget som Giroud nickade ner till Özil vid 0-1 och passade fram Oxen till 0-2.
- Det fann inget utrymme för misslyckanden idag och grabbarna svarade upp bra. Vi behövde vinna igen. Nu har vi en viktig match nästa helg som alla ser fram emot och förhoppningsvis kan vi fortsätta att vinna nu.

Ramsey hyllade även Alex Oxlade-Chamberlain - som gjorde sitt första mål för säsongen.
- Jag är glad för hans skulle och jag sade det till honom när han gjorde mål. Han gjorde en bra match och gjorde ett fint mål. Förhoppningsvis kan han hålla i formen, säger mittfältaren till SKY.