Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Giroud, som haft tungt med målskyttet, följa upp sina två på KC Stadium med nya fullträffar idag?

Kan Arsenal gå till Wembley igen?

sön 13 mar 2016 kl 10:48

Arsenal har två raka FA-cupsegrar. Idag kan The Gunners boka en biljett till Wembley - men då krävs att man slår ut Watford.

I fredags fixade Crystal Palace sin plats. Igår var det Everton - som slog ut Chelsea. Idag ska det avgöras vilka två andra lag som blir klara för Wembley - och FA-cupsemifinalerna som spelas helgen 23-24 april.
Arsenal möter Watford hemma på Emirates Stadium.
Och skulle det bli en hemmavinst så är det elfte gången som är klart för semifinal i den anrika cupen under Wengeråren.

På presskonferensen inför dagens match i den sjätte omgången berättade fransmannen att både Gabriel och Per Mertesacker, som klev av skadade mot Hull, ska vara okej och kan spela mot Watford.
Däremot kommer Aaron Ramsey att bli borta minst en månad efter sin skada som han ådrog sig på KC Stadium.
Detta innebär att Arsenal kommer att komma till spel utan Petr Cech, Laurent Koscielny, Mikel Arteta, Jack Wilshere, Santi Cazorla, Tomas Rosicky och Alex Oxlade-Chamberlain.
Francis Coqulein återvänder från sin avstängning efter utvisningen mot Tottenham.

Watford saknar svensken Joel Ekstrand och Jose Manuel Juardo. Sent test på Craig Cathcart kommer avgöra om han missar matchen eller ej.
Nykomlingen i Premier League har bara en poäng på de tre senaste ligamatcherna och den senaste vinsten kom i FA-cupen i mitten av februari när man slog Leeds med 1-0 på hemmaplan.

Arsenal har vunnit fyra av de fem tidigare mötena med Watford i FA-cupen och sedan Premier League introducerades 2002 har The Hornets aldrig slagit The Gunners.
När lagen möttes i ligan i oktober på Vicarage Road vann Arsenal med 3-0.

Kick off i eftermiddag är 14.30 och matchen sänds på Viasat Fotbll/HD och på Viaplay.